Esports

El Club Egara coneixerà avui el seu rival als quarts de final

Avui a les dotze del migdia se celebrarà a Holanda el sorteig de la ronda de quarts de final de l’Euro Hockey League, on entrarà en competició el Club Egara, l’únic participant de la Lliga espanyola que queda en competició després de la prematura eliminació del RC Polo a la ronda de vuitens de final que es va desenvolupar a principis de mes a les instal·lacions del Pau Negre de Montjuïc, a Barcelona. Els quarts de final, les semifinals i la final es desenvoluparan per Setmana Santa en una seu encara per determinar. El conjunt que entrena Ramon Sala serà un dels quatre caps de sèrie de la competició juntament amb els campions d’Alemanya (Uhlenhorst Mulheim), Bèlgica (Royal Leopold) i Holanda (HC Bloemendaal). Entre els possibles rivals del Club Egara hi ha quatre equips. Dos d’ells són alemanys, el Mannheimer HC i el Rot-Weiss Köln, a banda del Kampong holandès i el Surbiton anglès. Aquest últim sembla, a priori, el rival més assequible pels del Pla del Bon Aire.

El Club Egara figura a l’esquerra del quadre i en cas de classificar-se per a les semifinals, s’enfrontaria al guanyador de l’eliminatòria que protagonitzaran els alemanys de l’Ulenhorst Mulheim. A l’altra banda del quadre figuren belgues i holandesos.

Els encarregats d’extreure les boles en el sorteig d’aquest migdia seran el mític porter Simon Mason, actualment membre de la junta directiva de la Federació Europea, l’estrella de l’Amsterdam femení Eva de Goede i un integrant de l’actual campió d’Europa, els Waterloo Ducks, el també porter Vincent Vanasch. La retransmissió del sorteig es podrà seguir en directe a través de la pàgina de facebook de la competició: facebook.com/EuroHockeyLeague.

To Top