Un sòlid EHC comença marcant el ritme i s’imposa al Catalònia

L’EHC, un dels favorits per ser a la part alta de la taula classificatòria, es va imposar a la primera jornada per 3 gols a 0 a un Catalònia que amb prou feines va ser capaç d’oposar resistència. El conjunt del Pla del Bon Aire va obrir el marcador de penal-córner gràcies a un tir de Xavi Talamàs al segon quart. Al tercer, Jordi Clapés va ampliar l’avantatge també de penal. Al tercer període, Josep Colom-Noguera fou l’encarregat de tancar el partit marcant el 3 a 0 definitiu.

EHC, 3
Argemí, Talamàs, Martí, Vidal, Villatoro, Bolde, Matalonga, Ventayol, Josep Colom-Noguera, Clapés, Torres, Davi, Torredemer, Jaume Colom-Noguera, Brugueras i Dinarès.

Catalonia, 0
Torrens, Àlex Ribes, Eduard Ribes, Bosch, Ignasi Ribes, Valls, Bartolomé, Gómez, Reig, Muro, Sabini i Cambero.

Àrbitres. Enric Trullas i Oriol Rodríguez.
Gols. 1-0, minut 30, Xavi Talamàs de penal-córner; 2-0, minut 45, Jordi Clapés de penal-córner; 3-0, minut 60, Josep Colom-Noguera.