Trujillo, Calvo, Company, Broto, Alavedra, Guilà, Moliné, Griera, Garriga, Antúnez, Puig, Rubio, Rovira, Clapés i Nart.

Diagonal, 3
Cavaller, Pons, José Freixa, Gili, Feu, Masana, Francisco Freixa, Duran, Fàbregas, Graells, Marfà, Tiana i Borrell.

Àrbitres. Keti Gorgadze i Laura Trujillo.

Gols. 0-1, minut 25, Jaime Graells; 1-1, minut 39, Eric Moliné de penal-córner; 1-2, minut 44, Miguel Ángel Masana de penal-córner; 1-3, minut 59, Pau Feu de penal-córner.

Amb una derrota al Pla del Bon Aire va començar la Lliga de Primera Divisió l’Egara 1935. Els locals no van ser capaços de puntuar davant de la visita d’un Pedralbes que va mostrar la seva habitual veterania i eficàcia. Tot i que a la represa el partit estava empatat a un, dos penals dels barcelonins van decidir.