Esports

Gerard Rodríguez es penja la medalla d’or

El jugador terrassenc Gerard Rodríguez s’ha proclamat campió de la competició de tennis platja dels primers Jocs Mundials de Platja que s’estan disputant a Doha. Rodríguez ha format parella en aquesta competició amb el canari Antomi Ramos.

A la gran final van tenir com a rivals els brasilers Vinicius Font i Andre Baran, als que van derrotar per 7-6 i 7-5 en una final molt disputada. En les semifinals, havien superat l’equip rus campió d’Europa format per Nikita Burmakin i Sergey Kuptsov per un doble 6 a 3. La parella russa s’havia imposat els espanyols en la final del darrer Campionat d’Europa. En la ronda de quarts de final, Rodríguez i Ramos van superar els francesos Theo Irigaray i Mathieu Guegano per 6 a 3 i 7 a 5. En el seu debut a la competició, s’havien imposat a la parella d’Aruba formada per Askel Samardzic i Sander Castro per 7-6 i 6-3.

En el torneig mixt, Gerard Rodríguez va formar equip amb Sabrina López. Van caure eliminats a la ronda de quarts de final.

Aquests Jocs Mundials de Platja han reunit en la seva primera edició catorze modalitats esportives, amb més de 1.200 esportistes de 97 països.

La competició de tennis platja s’ha disputat en categoria masculina, femenina i mixta. Gerard Rodríguez i Antomi Ramos, que és el número 2 del rànquing mundial, van participar com a sisè caps de sèrie del torneig. Aquesta temporada ja han brillat internacionalment, perquè a la medalla de plata al darrer Campionat d’Europa cal afegir també el segon lloc als Jocs de la Mediterrània que es van celebrar a Grècia. Gerard Rodríguez és un dels millors especialistes mundials en la modalitat de tennis platja, on acumula nombrosos èxits.

To Top