Primera victòria a la lliga per a un Atlètic superior

Excel·lent inici de temporada per a un Atlètic que s’ha imposat per 3 a 1 al Castelldefels a la Lliga de Primera. Tot i que els primers tres quarts d’hora de joc van ser força ensopits i sense gols, els de Can Salas es van activar al final i van fer tres gols seguits que van deixar els visitants sense capacitat de reacció.

ATLÈTIC, 3

López, Puig, Castelló, Vizcaíno, Galí, Soriano, Pujal, Solà, Alavedra, Margarit, Puig, Roset, Libran, San José, Domènech i Puigcernau.

CASTELLDEFELS, 1

Declerck, Roda, Fajardo, Peters, Bercero, Borrut, Tomàs, Puga, Marín, Sánchez, Pujol, Gómez, Bolwijn, Rivera, Illobre, Vergel i McKenzie.

Àrbitres. Màrius Cuadrat i Ignasi Riera. Targeta groga per al jugador visitant Lars Declerck.

Gols. 1-0, minut 45, Sergi San José; 2-0, minut 50, Roc Galí; 3-0, minut 62, Roc Galí de penal-córner; 3-1, minut 65, Gerard Gómez.