UFB JABAC I TERRASSA, 4
Pol, Miguel, Frank Sánchez, Llargués, Raúl Pérez, Morales, Munné, Carmona, Marc Gutiérrez, Ángel Cabello i Eudald, onze inicial, Salmerón, Giol, Carim, Robert, Ismael, Moral i Carlos Ruiz.

PB SANT CUGAT, 3
Martín, Álex López, Hidalgo, Vélez, Eduard, Melul, Costa, Tort, Levy, Víctor, i Minguet, onze inicial, Villanova, Villegas, Ricard, Echevarría i Palomar.

Àrbitre. Roger Boada Camenforte. Targeta groga als locals Raúl Pérez, Ángel Cabello, Eudald, Munné i Moral i als visitants Álex López, Tort, Melul (2), Eduard, Víctor, Costa i Levy.
Gols. 1-0, minut 2, Carmona; 1-1, minut 7, Levy; 1-2, minut 25, Levy; 1-3, minut 54, Levy; 2-3, minut 62, Frank Sánchez; 3-3, minut 89, Carmona; 4-3, minut 90, Carmona.

Dos gols de Gerard Carmona als últims instants del partit van conduir al triomf del Jabac a casa.