Empat positiu a Alella per l’Atlètic Sant Joan

L’Atlètic Sant Joan va tornar d’Alella amb un punt després d’empatar a tres gols. El conjunt terrassenc va saber remuntar un parcial de 2 a 0 dels locals al minut 16, i va lluitar fins al final per endur-se la victòria. L’Alella va marcar dos gols a la primera meitat però l’Atlètic Sant Joan, amb un parcial de 0 a 3, va donar la volta al resultat, però els locals van igualar.

hummel alella fs, 3

Jordi, Jonatan Redondo, Castellarnau, Sureda i Albert Munné, cinc inicial, Aleix Soria, Albert Ruiz, Jordi soler, Solans, Eric Redondo i Ribes.

atlètic. sant joan, 3

Galván, Martins, Edgar González, David Sánchez i Alonso, cinc inicial, José Antonio, José Manuel Palma, Zaid, Pedrera i David Franco.

Targetes. Grogues al local albert Ruiz i als visitants Alonso, Edgar González i josé Masnuel Palma. Vermelles als visitants Pedrera i José Antonio.

Gols. 1-0, minut 14, Albert Munné; 2-0, minut 16, Éric Redondo; 2-1, minut 22, Alonso; 2-2, minut 29, Alonso; 2-3, minut 33, Edgar González; 3-3, minut 35, Castellarnau.