Empat agredolç per l’Egara 1935 a Canàries

Empat amb sabor agredolç de l’Egara 1935 al camp del Taburiente. El conjunt que prepara el tècnic Santi Amat es va avançar amb dos gols a favor a la primera meitat però, a la represa, els canaris van remuntar amb dos gols i van evitar la victòria del conjunt del Pla del Bon Aire. Iñaki Sarrabayrouse i Xavi Bigatà, al 24, semblava que encarrilaven el triomf però els locals van reaccionar.

UD Taburiente, 2

Uhlir, Colorado, Martín, Andino, Feltes, Neria, E. González, Mesa, Machelett, Cabrera i Martín, equip inicial, Santana, Michielssen, Vergaz, Toshio Aoki, Ramírez i Armas.

Egara 1935, 2

M. Sanromà, Torredemer, Bigatà, Broto, Soler, P. Sanromà, S. Martínez, Autonell, Torres, Galí i Bautista, equip inicial, Mora, Martí, Sarrabayrouse, Buck i Garriga.

Àrbitres. Rayco Mena i rubén rodríguez. Targeta groga als locals Feltes i Neria i als visitants Mora i Sarrabayrouse.

Gols. 0-1, minut 8, Sarrabayrouse; 0-2, minut 24, Bigatà; 1-2, minut 38, Andino; 2-2, minut 48, Toshio Aoki.