Contundent golejada del Línia 22 Stern Motor

Contundent golejada del Línia 22 Stern Motor al camp d’un Castelldefels que no va poder fer res per aturar les ofensives de les visitants.

CH Castelldefels, 2

Ginel, Parajua, Insenser, Rabasseda, Vilella, Sina López, Castillo, Milla, Freaney, M. E. González i Pino, equip inicial, Contel, Peters, Aleu, Anso i Tempesti.

Línia 22 Stern Motor, 5

Q. Gibert, B. Ramírez, Castella, M. Gibert, Estrenjer, Chueca, Casasayas, J. Mendizábal, Soler, Acosta i V. Mendizábal, equip inicial, Caballero, Buyo, Díaz, Algueró i Isart.

Àrbitres. Franc tormo i enric Trullàs. Targeta groga a la local Sina López i a la visitant Laura Lilian Acosta.

Gols. 1-0, minut 29, M. E. González de penal-córner; 1-1, minut 30, Gisela Estrenjer; 1-2, minut 33, Helena Algueró; 1-3, minut 37, Laia Soler; 1-4, minut 60, Laia Casasayas; 1-5, minut 65, Gisela Estrenjer.; 2-5, minut 69, María Pino de penal-córner.