L’equip, principal arma per a sumar la segona

Dos de dos. Només l’Olesa i el CN Terrassa han estat capaços de guanyar els dos primers partits al Grup III de la Primera Catalana. Contra el Pallejà, els egarencs van sumar un triomf de mèrit, basat en el treball individual de cada jugador al servei d’un col·lectiu poderós i amb ambició per sumar victòries.

Costa arrencar
Un dia més, el principal problema egarenc va ser la presentació, els primers minuts. Un parcial de 6 a 12 que va encendre les alarmes, però que els locals van saber reduir gràcies a diverses accions defensives positives.

A partir d’aquí un parcial obert de 16 a 2 va deixar el partit amb 24 a 17, fins a arribar al descans amb 10 punts d’avantatge: 36 a 26.

Però al tercer quart, el Pallejà va ajustar aspectes defensius, va ser capaç de trobar millors opcions en atac i a poc a poc va aconseguir igualar el partit, posant-se fins i tot per davant en el marcador al minut trenta: 45-46. Però just abans d’acabar el quart dos tirs lliures de Juan Monterrbuio i un estratosfèric triple de Pau Delgado van donar aire als locals.

Als últims 10 minuts, el Natació va deixar en només 11 punts al Pallejà i a més va ser capaç de controlar el partit en tot moment, estabilitzant l’avantatge al voltant dels 6 punts i sumant així la segona victòria de la temporada.