Esports

La Cursa més femenina 

Els carrers més cèntrics de Terrassa es convertiran demà diumenge en l’escenari de la sisena edició de les Curses de les Dones de Terrassa, una prova promoguda per l’Associació Esportiva Mitja Marató amb el propòsit de promocionar la pràctica de l’atletisme femení a la ciutat, creixent de forma espectacular en els darrers anys en les proves organitzades per la Mitja Marató. La convocatòria esportiva s’ha consolidat com una aposta molt participativa, protagonista d’una de les dates més destacades del calendari esportiu a la ciutat. La cita, a més, té un caire solidari, ja que els guanys es destinen a la Fundació Oncolliga. La sortida està prevista a les 11 del matí a la Rambla d’Ègara.

Enguany es batrà el rècord de participants, ja que el termini d’inscripcions s’ha tancat amb 2.550 persones, de les que 2.050 són dones. Avui i demà encara s’admetran inscripcions, malgrat que seran sense dorsal. Tot això convertirà la jornada en una veritable festa de l’esport femení, protagonista fonamental de la jornada.

La Cursa ha experimentat un creixement indiscutible des del seu naixement. I per sobre de l’aspecte competitiu, preval l’esperit participatiu de persones de tota condició esportiva que prenen la sortida amb l’objectiu de recórrer els cinc quilòmetres del circuit sigui corrent o caminant. En el vessant esportiu, la prova és la darrera del Circuit Activat 2019, que és liderat abans de la darrera data per Patricia Rodríguez, seguida de Cati Borrell i Lola Espinosa.

Els inscrits podran recollir els dorsals avui dissabte al centre comercial Decathlon de Terrassa entre les 10 del matí i les 8 del vespre. Totes les persones que participin a la cursa tenen una samarreta de regal.

El vessant solidari donarà suport un any mes a la Fundació Oncolliga, destinats a la tasca de donar suport psicosocial a persones malaltes de càncer i els seus familiars, per millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida.

To Top