El Vallès colpeja primer

El Vallès va saber-se rescabalar de la derrota patida a la primera jornada al camp del Taburiente canari i es va imposar amb autoritat el passat dissabte en el derbi de la segona jornada de la Lliga de Divisió d’Honor "B" que el va enfrontar al camp Josep Marquès a un altre dels equips terrassencs de la categoria, l’Egara 1935. Els homes de Pol Garrido es van mostrar superiors als de Santi Amat, que s’estrena aquesta temporada a la banqueta del segon equip del Pla del Bon Aire en substitució de Nacho Fernández.

Amb un balanç d’una victòria i una derrota, Vallès i Egara 1935 estan empatats per la cinquena posició de la taula classificatòria quan just acaba de començar la Lliga.

El primer derbi terrassenc de la temporada va ser força estrany. No hi va haver cap gol en els dos primers quarts, mentre que en els dos darrers se’n van marcar fins a set. Tots dos equips van començar amb una gran prudència, ja que al segon quart, els porters d’ambdós equips van haver de lluirse per evitar algun gol més. La igualtat, malgrat tot, va ser la tònica dominant i es va arribar al descans amb l’inicial empat a zero.

Comencen les hostilitats
S’havien jugat dos minuts del tercer acte quan un Pau Cunill que s’erigiria en protagonista del partit va marcar el primer gol del Vallès de penal-córner. Els seus tres gols serien a bola aturada. L’Egara 1935 va quedar molt tocat per aquest gol i un minut més tard va cometre un stroke que el propi Cunill es va encarregar de transformar en el 2 a 0.

Tots dos equips estaven arriscant i les ocasions se succeïen. Al minut 44, Jan Autonell va retallar distàncies pel conjunt que entrena Santi Amat, però el Vallès no va voler que el rival se li acostés en el marcador i va tornar a donar el cop al partit. Als minuts 47 i 48 va deixar el marcador en un 4 a 1 que resultaria ja definitiu. Pol Solà va fer el tercer dels locals i de nou Pau Cunill va aprofitar un penal per anotar el quart.

Quedaven més de vint minuts per jugar i l’Egara 1935 no va llençar en cap moment la tovallola. Sergi Martínez va aprofitar un penal per fer el 4 a 2 i ja a la desesperada Paul Buck va maquillar el resultat fins a arribar al 4 a 3 definitiu.

VALLÈS, 4

Monzó, Puig, Solà, Malgosa, Valldeperas, Andreu Gómez, Amat, Dalmases, Jover, Cunill i Jan Valldeperas, equip inicial, Santi Gómez, Calzada, De Paz, Albert i Fité.

EGARA 1935, 3

Trujillo, Torredemer, Buck, Bigatà, Sarrabayrouse, Dalmau, Bautista, Soler, Autonell, Martínez i Aynés, equip inicial, Martí, Font, Garriga, Torres, Casasayas i Méndez.

Àrbitres. Jordi Puig i Paul Salvati. Targetes grogues pels jugadors locals Ponç Albert i Jan Amat i pel visitant Jan Autonell.

Gols. 1-0, minut 37, Pau Cunill de penal-córner; 2-0, minut 38, Pau Cunill d’stroke; 2-1, minut 44, Jan Autonell; 3-1, minut 47, Pol Solà; 4-1, minut 48, Pau Cunill de penal-córner; 4-2, minut 52, Sergi Martínez de penal-córner; 4-3, minut 68, Paul Buck.