Tres penals-córner van permetre el Línia 22 imposar-se al San Sebastián

Només quatre dels dotze equips que integren la Divisió d’Honor "B" han aconseguit guanyar els dos partits que s’han disputat de la Lliga. Un d’ells és el Línia 22, que es va imposar en aquesta segona jornada per 3 gols a 2 al Martí Colomer davant de l’Atlético San Sebastián. Els homes que entrena Fernando Cónsul van signar un partit molt complet i es van adjudicar els tres punts en un duel que va ser extraordinàriament equilibrat.

Els tres gols dels terrassencs van arribar des del penal-córner. Juan Bautista Cónsul va obrir el marcador al primer quart i Joan Elías, autor de dos gols, va signar el 2 a 0 abans del descans. Els donostiarres van empatar, però quan faltaven només sis minuts, Elías va fer el 3 a 2.

LÍNIA 22, 3

Castelli, Cónsul, Elías, Fernández, De la Maza, De Miguel, Gibert, Roset, José Luis Pérez, Tubio i Gonzalo, equip inicial, Miguel Pérez, Bel, Nancarrow, Sánchez, Grau i Pineda.

ATLÉTICO SAN SEBASTIÁN, 2

Santamaría, Avelló, Vitoria, Keenan, Grases, Adrián Gorospe, Verga, Anducín, Borja Gorospe, Nájera i García, equip inicial, Vega, Sáez, Orguilles i López.

Àrbitres. Paul Salvati i Màrius Cuadrat. Groga al visitant Avelló.

Gols. 1-0, minut 14, Juan Bautista Cónsul de penal-córner; 2-0, minut 35, Joan Elías de penal-córner; 2-1, minut 42, Manuel Verga; 2-2, minut 62, Pedro Vega; 3-2, minut 64, Joan Elías de penal-córner.