Un magnífic últim quart val la primera victòria

El CN Terrassa va ser capaç de sumar la primera victòria de la temporada en un partit que quan faltaven dotze minuts tenia perdut. En aquell moment els egarencs perdien per 56 a 41 i la sensació general era que, un any més, marxarien del camp de la Salle Manresa sense recompensa.

En aquell moment, el CN Terrassa va canviar el xip defensiu, va ser capaç de ser molt més agressiu i va trobar vies d’aigua a la defensa local.

Amb autoritat
Del 56 a 41 al minut 28 es va passar al 60-65 al minut 35, un parcial de 4 a 24 en poc més de 7 minuts de joc. En aquest tram Sergi Martín i Agus Morales van ser claus per entendre la victòria visitant. Martín va ser el desllorigador que necessitava el CN Terrassa, penetrant amb força la defensa de la Salle. Morales, imparable durant els 40 minuts, va trobar als seus companys amb facilitat i va ser un maldecap per la defensa manresana.

En aquest context de bogeria, un altre nom clau: Jan Hagenaers. L’aler egarenc va anotar 10 punts al tercer quart, mantenint amb vida al seu equip. Amb aquest triomf, els egarencs ja han estat capaços de sumar les mateixes victòries lluny del Pla del Bon Aire que durant tota la temporada anterior.