Davallada d’un Ullastrell que no va saber refer-se

Mal inici de Lliga de l’Ullastrell, que va caure de manera contundent al camp del PB Sant Cugat. L’equip local, amb un estel·lar Levy (autor de cinc dels set gols del seu equip, va manar des de l’inici del partit i no va permetre cap opció als visitants.

La fitxa

PB Sant Cugat, 7
Villegas, Álex López, Vélez, Ricard, Castelló, Víctor Sánchez, Echevarría, Costa, Levy, Tort i Minguet, onze inicial, Tomás, Martín, Santi, Eduard, Hidalgo i Villanova.

CF Ullastrell, 1
Roger, Silla, Adrià López, Álvarez, Mena, José Sánchez, Acevedo, Cerdán, Cortès, Jiménez i Rodó, onze inicial, Cámara, Font i Alcalde.

Àrbitre. Xavier García Martín. Targeta groga als locals Pau Costa i Ricard i als visitants Silla, Acevedo i Álvarez.
Gols. 1-0, minut 1, Levy; 2-0, minut 13, Levy; 3-0, minut 21, Levy de penal; 3-1, minut 26, Acevedo; 4-1, minut 28, Víctor Sánchez; 5-1, minut 42, Víctor Sánchez; 6-1, minut 49, Levy de penal; 7-1, minut 60, Levy.