Esports

Triple aposta per a les primeres places

Aquest cap de setmana es posa en marxa la competició a la categoria de plata del hockey masculí espanyol, la Divisió d’Honor "B". Igual que fa dues temporades, són tres els representants catalans en aquesta categoria. Després d’un trist trànsit per la Divisió d’Honor, el Línia 22 ha tornat amb un equip reforçat i amb la ferma intenció de tornar a situar-se entre els millors.

El Vallès i l’Egara 1935, per la seva banda, seguiran exercint una temporada més de pedrera pels primers equips de l’Atlètic i el Club Egara respectivament. Dos dels tres conjunts locals han canviat d’entrenador: Fernando Cónsul ha substituït Oriol Alcaraz al Línia 22 i Santi Amat ocuparà el lloc de Nacho Fernández a la banqueta, mentre que Pol Garrido afrontarà la seva segona temporada al capdavant del Vallès. El primer classificat pujarà directament, mentre que el segon disputarà la promoció d’ascens. Per la part baixa de la taula, l’últim baixarà a Primera Divisió i el penúltim lluitarà per salvar-se.

L’encarregat d’alçar el teló de la Lliga serà el Línia 22, que visitarà avui a les quatre de la tarda al Barrocas gallec. El conjunt terrassenc és qui més s’ha reforçat. Presenta fins a nou incorporacions de cara a la temporada que arrenca avui. Quatre dels nous jugadors són argentins. Es tracta del migcampista Fabricio Tierno i del davanter Lucas Palavecino, que han arribat procedents del Santa Bárbara argentí, mentre que el mig Marcos Tubio i el punta Nicolás Gonzalo han arribat procedents del Quilmes Atlético Club. Del FC Barcelona han arribat el porter Santi Castellí i el davanter Gonzalo Sánchez. Altres dos jugadors han arribat procedents del Castelldefels. Es tracta del defensor Miguel Pérez i del davanter Alberto Ruiz. Gonzalo Sánchez, l’atacant del Barça, és el novè fitxatge.

Nou entrenador
El nou entrenador, Fernando Cónsul, conserva un grup amb catorze jugadors que ja van jugar la temporada passada a la màxima categoria, on destaquen el capità Joan Elías i Hugo Fernández, que amb 42 anys és el jugador més veterà.

Vallès i Egara 1935 debutaran demà. Els del Pla del Bon Aire ho faran rebent el Benalmádena malagueny, un rival que haurien de dominar sense dificultats. L’equip que dirigiran Santi Amat i Ivet Imbers està íntegrament format per gent de la casa. S’ha reforçat amb sis joves procedents de Primera Divisió i amb migcampista procedent del juvenil Pere Bautista. El proper dissabte dia 28 arribarà el primer derbi, un Vallès – Egara 1935.

Per la seva banda, el Vallès que continuarà entrenant el terrassenc Pol Garrido s’estrena viatjant a les Canàries, on demà a dos quarts de dotze del migdia s’enfrontarà amb el Taburiente. Els de Can Salas s’han reforçat amb sis juvenils i han incorporat el talentós migcampista del Línia 22 Jan Amat. Tant l’Egara 1935 com el Vallès són equips vinculats i per tant no poden aspirar a l’ascens de categoria. El mateix els succeeix al Pedralbes, la Real Sociedad 1927 i el San Pablo Valdeluz. Per tant, només set equips optaran a pujar de categoria. La primera jornada oferirà els següents partits: Pedralbes – Giner de los Ríos, Atlético San Sebastián – Real Sociedad 1927, i San Pablo Valdeluz – Sardinero. La Lliga acabarà el dia 3 de maig.

To Top