Esports

L’obrellaunes retrobat

La temporada ha començat força bé per Éric Zárate, un davanter centre que va arribar l’estiu al San Cristóbal procedent del Prat, on no va poder participar tot el que hauria desitjat. De moment, el seu balanç golejador és molt il·lusionant, amb tres gols en quatre partits i s’ha pogut retrobar després d’un mal any. L’atacant assegura trobar-se molt còmode a la plantilla i amb el cos tècnic que lidera Oliver Ballabriga.

L’any passat, Éric Zárate militava a un Prat amb clares aspiracions d’ascens de categoria, objectiu que va acabar assolint. Ara, el davanter de Sant Vicenç dels Horts sap el rol que li toca a un San Cristóbal amb reptes, a priori, molt més humils. “Nosaltres som un equip que intenta deixar-se l’ànima fins a l’últim minut i sempre intentarem marcar i sumar els tres punts fins que l’àrbitre xiuli el final”, assumeix.

El jugador de l’equip de Ca n’Anglada afirma que “per un davanter marcar és una part molt important”, i després de ser l’autor dels dos que va aconseguir el San Cristóbal en l’empat a dos del passat diumenge enfront de l’Horta, va manifestar que “estic molt content per haver marcat dos gols i poder ajudar a l’equip”. Tot i això, va afegir que “hauria canviat els gols per haver guanyat i que l’equip hagués sumat els tres punts”.

Dos penals en contra
Éric Zárate, després de dues jornades consecutives en les quals l’equip ha vist com li assenyalaven sengles penals en contra, ambdós una mica discutits. “Dues setmanes seguides ens han xiulat un penal en contra i així és més difícil, perquè has de marcar dos gols per guanyar”, apunta el jugador, que explica també que “competim amb el rival i nosaltres no podem entrar en les decisions que prengui l’àrbitre”.

L’atacant del San Cristóbal està força satisfet de la seva estada al club i recorda que ve “després d’un any que va ser difícil, en un equip on no gaudia dels minuts que volia”. Però la situació actual ha suposat un gir absolut i ha recuperat un estatus que havia perdut. “Aquí estic tenint els minuts i s’està recompensant amb els gols”, declara el davanter. Està molt content amb els seus companys i també amb el cos tècnic i comenta que “a l’Oliver Ballabriga el conec de fa anys i els dos som persones amb caràcter”.

Éric Zárate reitera que l’equip ho donarà tot cada jornada per aconseguir una estabilitat a la categoria. “Lluitarem amb qui faci falta per sumar molts punts i deixar l’equip el més a dalt possible”, sentencia. Considera que els resultats no han estat del tot justos amb el que ha fet l’equip en els quatre partits disputats fins ara, i admet que “és una categoria molt igualada i és molt difícil guanyar tots els partits”.

El jugador dels parroquials creu que l’equip està en la bona línia de joc aquest inici de Lliga, i opina que “físicament estem molt bé i ja es veia a la pretemporada”. Éric Zárate, sobre aquesta circumstància recorda que “als quatre partits, al final, hem arribat amb superioritat física respecte al rival”.

Les dades

Nom i cognoms. Éric Zárate Lindes.

Data i lloc de naixement. El 18 de juny de 1996 a Sant Vicenç dels Horts.

Posició. Davanter centre.

Trajectòria esportiva. Damm juvenil, Albacete “B”, Santfeliuenc, AE Prat i San Cristóbal.

To Top