Esports

Es crea l’associació terrassenca contra el Càncer de Pàncrees

El gran èxit que va tenir l’edició de l’any passat de la Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees, una prova cent per cent solidària, la seva impulsora a la Ciutat de Terrassa, Chelo Fernández, ha pres la decisió de crear l’Associació Ciutat de Terrassa contra el Càncer de Pàncrees (JAFM). Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que permetrà als organitzadors gestionar la cursa a través d’una entitat pròpia.

"La meva lluita és perquè aquest càncer no deixi més famílies trencades. Volem poder destinar diners per poder investigar-lo i erradicar-lo". Així explica Chelo Fernández el motiu de la creació d’aquesta entitat, que li permetrà gestionar la prova amb total transparència i amb una personalitat jurídica, passant així a formar part del teixit associatiu de la ciutat.

El nom de l’associació, escollit per ella mateixa, suposa un homenatge a la ciutat de Terrassa i al seu pare, que va morir víctima d’aquesta malaltia. JAFM són precisament les inicials del nom del seu pare. L’altruisme, la transparència i la il·lusió són els valors que sustenten l’entitat, de nova creació.

To Top