Esports

Nou èxit internacional de Ragna Debats

L’atleta terrassenca Ragna Debats, es va proclamar guanyadora de la segona cursa en ordre d’importància de l’ Ultra Trial Mont Blanc, una de les cites més emblemàtiques del calendari internacional de curses de muntanya. Debats fou la primera classificada femenina de la cursa de 101 quilòmetres d’aquesta convocatòria esportiva a Chamonix, coronant un cap de setmana molt exitós pels representants catalans. Debats va confirmar el seu excel·lent moment de forma en una cursa que va dominar amb autoritat.

La corredora resident a Terrassa va fer-se amb el domini de la cursa a partir del quilòmetre 22 i va fer la resta del recorregut gairebé en solitari. En tot cas, a mitjan distància a recórrer va patir alguns problemes físics que van afegir més dificultat a l’objectiu d’arribar en la primera posició."Fins que no he arribat no m’he vist guanyadora", va explicar després de passar la meta acompanyada de la seva filla. A més, en els darrers quilòmetres va patir dues caigudes que la van obligar a baixar el ritme amb la finalitat de no posar en risc la seva victòria.

Ragna Debats va signar un temps de 12.10’33". La segona posició va ser per Amanda Basham, a gairabé 17 minuts de distància. El seu temps va ser de 12.27’06". Va completar el podi Camille Bruyas amb un registre de 12.34’26".

To Top