Esports

Molist amplia el seu ventall 

El darrer dia de mercat en les categories professionals de futbol va comportar una sorpresa a la primera plantilla del Terrassa FC. Encara que a Tercera Divisió el termini d’incorporacions està obert fins al mes de gener, els moviments en les categories superiors van obrir diferents oportunitats de mercat a Tercera Divisió. Pel que fa a l’equip egarenc, aquestes afectacions li van permetre incorporar el prometedor defensa central Carlos García-Die, que arriba al Camp Olímpic en qualitat de cedit per part de la UE Cornellà. El fitxatge, sense cost econòmic donat que el Cornellà paga la fitxa, permet Molist disposar de 23 futbolistes.

El Terrassa havia donat per tancada la seva plantilla fa uns dies, després de concretar la incorporació del defensa Gerard Morell i del davanter Jordi López pel que no s’esperaven novetats al respecte. Ambdós futbolistes havien fet la pretemporada amb el conjunt terrassista i les seves actuacions havien convençut Molist, que disposava de dues fitxes lliures per acabar de completar l’equip. En el cas de Gerard, el Terrassa el va inscriure amb fitxa del filial, creat aquesta temporada per jugar a Quarta Catalana. D’aquesta forma, encara disposava d’una plaça lliure per si es donava alguna bona oportunitat de mercat per potenciar encara més l’equip.

Dilluns, la direcció esportiva del Terrassa FC va tenir diferents opcions a sobre de la taula. Olot i Cornellà van negociar la cessió d’alguns jugadors per fer espai a les seves respectives plantilles en el darrer dia de mercat. Finalment, el club egarenc va tancar l’operació de Carlos García -Die després de demanar informes sobre un jugador que ha tingut una destacada trajectòria a les categories formatives. Aquesta és la seva primera temporada com a amateur i inicialment estava destinat a la primera plantilla del Cornellà. El club, malgrat tot, entén que en el Terrassa pot disposar dels minuts necessaris per mantenir la seva progressió.

Un defensa de nivell
Carlos García-Die Sánchez té 19 anys. Va néixer el 7 de juliol de 2000 i juga a la posició de defensa central. Destaca per una bona sortida de pilota i en el joc aeri gràcies al seu 1,88 d’alçada, tenint un paper destacat a les accions d’estratègia. Ha estat internacional a la categoria sub-16 i gran part de la seva etapa formativa l’ha fet a l’Espanyol. En el seu segon any de juvenil va jugar a Divisió d’Honor amb la Damm, per tornar posteriorment al club blanc-i-blau i acabar l’any al Cornellà amb un paper destacat que li va obrir les portes de la primera plantilla del conjunt verd. Amb el primer equip va jugar l’any passat tres partits a la Copa Federació.

To Top