Esports

Un San Cristóbal amb galons 

El San Cristóbal, que va començar el passat dilluns a rodar de cara a preparar la temporada 2019-2020, ha innovat força la seva plantilla i, en una bona part, ha apostat per jugadors experimentats per dotar a la plantilla d’experiència a la categoria. Un d’ells, egarenc de 37 anys i amb una llarga trajectòria, és Óscar Sierra. D’altra banda, Cristian Gómez, de 31 anys, és el més veterà dels que continuen a la plantilla respecte a l’any passat. Curiosament, ambdós són defenses, la línia que més ha variat respecte a la campanya anterior.

Óscar Sierra, que pot jugar tant de lateral dret com de central, compta amb una experiència indiscutible després de jugar a un munt d’equips. Comença aquesta nova etapa "molt il·lusionat, com sempre" i admet que té "moltes ganes de començar" la temporada. El defensor egarenc està convençut que "aquest any gaudirem" i afegeix que "el que volem és fer una bona temporada. Ara comença el que és bo".

Torna a un club de la seva ciutat, després de jugar en dues etapes al Terrassa FC i admet que "estic molt content i feliç de tornar a jugar a Terrassa". Sobre el fet que el conjunt parroquial, per aquesta temporada, hagi fitxat a dotze jugadors nous, Óscar Sierra assegura que "és cert que som molts jugadors nous, però si ens acoblem bé, no hi haurà cap problema". En aquest sentit, el defensa terrassenc considera que la tasca de l’entrenador, l’Oliver Ballabriga, serà important i diu que el tècnic "ja sabrà portar-nos bé".

El jugador del San Cristóbal, que la passada temporada militava al Vilafranca, recorda la dificultat que hi havia a l’hora de superar el conjunt parroquial a la Lliga passada. "És un equip molt competitiu, treballa molt i ja es va veure que treure punts a casa seva era molt difícil", afirma Óscar Sierra.

Corda per estona
Pel que fa a la seva longevitat com a jugador (el 2 de setembre complirà 38 anys), el jugador egarenc no es posa ni límits ni terminis. "Físicament, estic bé i les lesions m’han respectat sempre i si em segueixen respectant i el físic aguanta, tinc corda per estona", apunta Óscar Sierra. Espera aportar la seva veterania i tota la seva experiència acumulada en una carrera futbolística ben prolífica i llarga. "Crec que puc aportar la meva experiència que, com es diu, és un grau", comenta. A més, l’egarenc també aposta per "ajudar als joves de l’equip a adaptar-se" si cal.

Óscar Sierra assenyala que l’objectiu ineludible del San Cristóbal, com l’any passat, és la permanència. "Hem d’anar partit a partir i sumar com més aviat millor els 45 punts que diuen que et donen la salvació", manifesta el jugador, que afegeix que, "si després hem d’estar més amunt, ho intentarem".

Per la seva banda, Cristian Gómez encarna la figura del prototip de jugador que ha fet fort a aquest San Cristóbal. Compromès, treballador i constant, el defensa és el més veterà dels que continuen de la passada temporada. "La il·lusió sempre hi és però per mi és com si fos el meu primer any i tinc ganes de començar amb el repte de consolidar-nos a la Tercera Divisió", assegura el jugador.

El defensa explica que "s’han incorporat molts jugadors nous, de perfils diferents i segur que s’adaptaran a la idea de l’entrenador" i, sobre el fet que és l’únic defensa que queda respecte a la plantilla de la passada campanya, apunta que "és una decisió del cos tècnic i és un repte tornar al terreny de joc la confiança que m’han donat".

Cristian recorda que "ja coneixem aquesta categoria i serà una Lliga molt complicada però nosaltres hem d’anar amb la nostra idea, partit a partit, i lluitant com sempre". Reconeix que ara, després de ser l’equip revelació la passada Lliga, els equips ja els esperaran d’una altra manera. "Per molt que ens coneguin, saben que som molt intensos, tant a casa com a fora i serem difícils de batre", comenta. L’objectiu, no pot ser d’altra manera, continua sent la permanència i, a casa, "hem de ser un fortí i de sumar el màxim de punts possibles, en la línia de l’any passat".

To Top