Esports

L’hora de la gran decisió

Juanma López, representant del futbolista terrassenc Dani Olmo, va manifestar ahir a la cloenda del campus solidari promogut pel jugador, que veu el seu futur més a fora d’Espanya que en un equip de la Liga. Malgrat que dijous es va produir una reunió amb l’Atlético de Madrid per parlar de la transferència d’Olmo al club matalasser, l’ex internacional espanyol i ara representant de futbolistes considera que hi ha clubs de fora del país més ben posicionats. La setmana vinent estan previstes reunions amb Manchester United, Tottenham i Bayern de Munic, clubs que s’han interessat pèl sots-21 espanyol. “No sabem encara on jugarà Dani la temporada vinent. És molt important la decisió que es prengui i en aquests moments el veig més fora d’Espanya que aquí”, va dir López. “Estem valorant moltes situacions perquè la ciutat o el país on vagi marcarà el seu futur. Ha de ser una decisió consensuada i no ens podem equivocar.”

Per aquest motiu, ara s’han intensificat els contactes directes amb els clubs que s’han interessat pel jugador i que estan en disposició de pagar el traspàs que reclama el Dinamo de Zagreb, club al que pertany Olmo en aquests moments. La transferència es situa, de sortida, en un preu de 40 milions d’euros. Les opcions preferents ara per ara semblen les de Tottenham, Manchester United i Bayern de Munic, sense descartar l’Atlético.

Les condicions
“Que vagi a un equip de Champions és prioritari”, ha dit López en relació al perfil de club que es busca. “Dani ha demostrat a l’Eurocopa que està a un gran nivell. Enlloc t’asseguren la titularitat però quan més potent sigui l’equip millor, perquè tinc molta confiança en ell. Tothom ha vist en quin jugador s’ha convertit, no només per qualitat sinó per treball que aporta i per adaptar-se a diferents posicions.” Encara que no ha volgut aprofundir en relació als possibles destins, ha admès que Alemanya és un país que agrada Dani Olmo. “És un perfil molt bo pel seu joc.”

Malgrat que ahir la premsa britànica parlava d’un possible interès del Liverpool, Juanma López va descartar aquesta possibilitat. Com també la del FC Barcelona. “Va ser una opció que vaig contemplar en tot moment. Però al final al Barça tenen altres preferències.”

Malgrat les negociacions obertes en diferents direccions, Juanma López va recordar que l’opinió del Dinamo de Zagreb és determinant. “Ells saben el valor que té ara el jugador. I cal respectar el que demanen per ell perquè van fer una aposta important en el seu moment.”

L’ex defensa de l’Atlético de Madrid va parlar de les condicions de Dani Olmo, un jugador que quan ell va començar a representar no estava en el seu millor moment i havia quedat fora de la dinàmica de les seleccions formatives. “Vaig veure un jugador d’una qualitat extraordinària. Veu el futbol molt més ràpid que els demés. La feina del seu pare ha estat espectacular i ha facilitat molt la seva progressió. Quan un club aposta tant fort per un jugador també és nota. A Croàcia ha guanyat el caràcter i la capacitat de treball que li podia faltar. Si això li afegeixes que pot jugar en quatre posicions diferents amb un bon rendiment en totes elles, veus que es tracta d’un futbolista que és diferencial”.

To Top