Esports

El Terrassa fa oficial el fixatge del migcampista David López

El Terrassa FC va fer oficial ahir el fitxatge del migcampista David López, procedent del Santfeliuenc. El futbolista té 22 anys i ha jugat dues temporades en l’equip de Sant Feliu de Llobregat. A la darrera ha participat en 39 partits de Lliga, fent quatre gols, i en l’anterior ho va fer en 23 i va marcar un gol. Anteriorment ha estat dues temporades al Sant Ildefons de Primera Catalana.

El club egarenc té ja molt definida la plantilla que començarà a treballar el pròxim dia 22 de juliol. L’objectiu se centra ara en la incorporació d’un davanter i d’un defensa central, operacions que té en marxa a l’espera de la resposta dels futbolistes que interessen al club.

En aquest sentit, cal destacar que el davanter Joan Grasa, que ha jugat aquesta darrera temporada a l’Atlético Malagueño, no serà el jugador escollit a la davantera donat que el seu representant va rebutjar ahir l’oferta realitzada pel club egarenc. Grasa ha prioritzat l’opció de jugar a Segona Divisió "B" i el més probable és que ho faci en un equip de fora de Catalunya. També ha quedat descartat el davanter Moha, que ha jugat aquest any a les files del Formentera.

To Top