Esports

La gran festa del hockey formatiu

El CD Terrassa ha valorat de forma molt positiva la dinovena edició del Torneig Europeu d’Escoles de Hockey que es va celebrar des de divendres fins diumenge a les instal·lacions de Les Pedritxes. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, i el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell, van participar en les jornades.

El torneig s’ha desenvolupat durant tres dies, des de divendres fins diumenge amb la participació de 750 jugadors i jugadores entre 6 i 16 anys. Unes mil persones han passat durant aquestes jornades pel club egarenc. Aquest any, a més dels clubs terrassencs, d’altres punts de Catalunya i d’Espanya, han participat equips d’Anglaterra, Itàlia i França. Uns 80 clubs han competit en les diferents categories. També van prendre part les seleccions catalanes sots-16 que es van enfrontar als equips guanyadors de la categoria cadet.

Desfilada
Un dels punts principals del torneig va ser la desfilada dels equips participants, en el que van ser presents els jugadors internacionals del CD Terrassa Clara Ycart, Júlia Pons i Marc Miralles, que van estar acompanyats de la presidenta del CD Terrassa Lidia Martí. Tots els equips participants van rebre un obsequi. A més de la competició esportiva, durant la convocatòria es van celebrar els tradicionals sopars a la fresca als jardins del club.

Entre els guardons del torneig, cal destacar que el Carpesa de València va rebre el premi al "fair-play" gràcies a la seva esportivitat i joc net durant els dies del torneig.

La celebració del torneig del CD Terrassa va comptar aquest any amb la participació de 150 voluntaris. La comissió organitzadora ha fet una valoració positiva d’aquesta edició i ha començat a preparar la de l’any vinent, que tindrà un caràcter especial en tractar-se de la vintena de la seva història. Serà del 10 al 12 de juliol.

To Top