Cultura i Espectacles

La Plaça Vella es convertirà dissabte en un plató de rodatge terrorífic

Tallers de maquillatge i decorats de rodatge a la tercera edició del festival Set de Cinema

Performance terrorífica, l'any passat pel carrer Sant Pere / LLUÍS CLOTET

La tercera edició del festival Set de Cinema tindrà lloc aquest dissabte, 19 d’octubre. Serà a la Plaça vella, que esdevindrà un plató de rodatge de cinema fantàstic i terrorífic.

Durant la jornada hi haurà activitats com tallers de maquillatge terrorífic, així com sengles concursos de càsting, amb l’afegit que el guanyador tindrà algun tipus de presència a la marató de Les 12 hores fantàstiques, que se celebrà dissabte vinent (de forma consecutiva i relacionada amb el Set de Cinema), al Cinema Catalunya. A més a més, membres de La Frikassa munten dues sessions de Kahoot.

Així mateix, el cineasta terrassenc Toni Castelles portarà a la Plaça Vella alguns decorats de cinema. “Serà una gran possibilitat de veure que hi ha darrere el teló”, explica Jordi Fernández, responsable de projectes audiovisuals del Parc Audiovisual. “Hi haurà diferents panots seguits, amb el seu atrezzo relacionat, però també amb estructures grans”, afegeix. “És una gran oportunitat per conèixer aquestes interioritats, perquè és una indústria molt tancada a nivell de confidencialitat”, enraona.

A més a més, algunes botigues del Centre “disfressaran” els seus aparadors amb motius fantàstics, així com algunes parades del Mercat de la Independència. “Intentem implicar el màxim possible d’agents”, assegura la regidora de Cultura, Rosa Boladeras.

La Plaça Vella es convertirà dissabte en un plató de rodatge terrorífic
To Top