Cultura i Espectacles

Quan els artistes arriben en cotxe

Dissabte i diumenge té lloc el Movento Sarsa Fest, que aplega artistes com Pep Plaza, Pilarín Bayés i Beth

Pilarín Bayés, en una visita recent a Terrassa / alberto tallón

Terrassa es convertirà en l’epicentre de la diversió, la gastronomia i el motor amb la celebració del Movento Sarsa Fest. Per primer cop, aquesta concessionària de la vertical de mobilitat individual de Moventia,celebra un festival que té com a objectiu connectar amb la comunitat local a través de música, les lletres i el món de l’automòbil.

La trobada tindrà lloc dissabte de 10 a 20 hores i diumenge de 10 a 14 hores. Jordi Domènech, gerent de Movento Sarsa, assegura: “El Movento Sarsa Fest neix amb la voluntat de crear un esdeveniment que no només mostri la nostra passió pel món de l’automòbil, sinó que també serveixi com a punt de trobada per a tota la comunitat de Terrassa i els voltants”. Domènech afegeix: “Volem oferir una experiència única on la diversió, la gastronomia i la cultura vagin de la mà del nostre compromís amb la mobilitat sostenible i la innovació”.

Les actuacions principals estan encapçalades pel monòleg de l’humorista i actor Pep Plaza, que tindrà lloc dissabte a les 12.30 hores. Destacable serà també el “showcooking” d’un dels xocolaters més afamats del món, Lluc Crusellas (dissabte, 17 hores); així com el concert en acústic que oferirà la cantant Beth a les 19. Tot i que l’accés és gratuït, l’aforament és limitat i els seients s’assignaran segons l’ordre d’arribada.

Coral Ohana

La gresca segueix el diumenge al matí, amb la celebració del Vermut Sarsa a la zona exterior. Hi haurà música en directe de This Is Ohana (la coral de cant a capella), i d’un punxadiscos. El mateix dia diumenge, la Fundació Ègara Cops estarà presentant la campanya solidària Policías por Valientes.

Un altre dels atractius del festival serà el caricaturista, que estarà present dissabte a l’estand de SEAT (11 hores), a Škoda (12.15 hores), a Volkswagen (16 hores) i a Audi (17.15 hores). Diumenge matí es trobarà a Cupra (11. hores) i a Audi (12.15 hores).

En la zona de foodtrucks hi haurà Simplewich Foodtruck (pokebowls) i la Creperie School Bus.També hi haurà opcions per a vegans, vegetarians i persones celíaques.

Quan els artistes arriben en cotxe
To Top