Cultura i Espectacles

Els rodatges són per a l’estiu

El Parc Audiovisual de Catalunya acumula una desena de novetats, entre els rodatges fets aquest estiu
i projectes previs que s’estrenen ara

Rodatge de "Knockout Kaos" / PRODUCTORA 247

Les bicicletes són per a l’estiu i sembla que els rodatges també. Les novetats audiovisuals s’acumulen aquestes darreres setmanes a Terrassa. Tant sembrant (rodatges ara mateix) com recollint fruits (estrena de projectes rodats l’any 2023).

Destaca la promoció de la sèrie “Yo adicto”, que la plataforma Disney Plus estrenarà el 30 d’octubre i que es preestrenarà d’aquí a pocs dies al Festival de Cinema de Sant Sebastià. La sèrie va ser rodada als platós del Parc Audiovisual, encapçalats pel cineasta Javier Giner i l’actor Oriol Pla.

Igualment, la cineasta Belén Funes estrenarà el seu film “Los Tortuga” al TIFF de Toronto. Igual que la seva obra anterior “La hija de un ladrón”, també ha estat rodada en part a Terrassa.

A més, enguany s’hi ha rodat el film “Esmorza amb mi” (de la productora Distinto Films); així com “La furgo”, del terrassenc Eloy Calvo.

Auge de les plataformes

A parer de Cristina Brandner, gerent del Parc, el que portem d’any ha estat molt intens. “Tota la varietat de gèneres han tingut cabuda als platós o localitzacions de la ciutat, amb especial èmfasi els de publicitat i ficció i entreteniment per a plataformes. Algunes d’elles ja comencen a fer la promoció i s’estrenaran molt aviat”. I afegeix: “La previsió pel que queda d’any és força bona i engrescadora, amb produccions ja tancades com concursos amb públic en directe. A més, la bona notícia de la construcció dels nous platós marca un futur molt motivador”.

Rodatge del film “La furgo”, al Parc Audiovisual

Tota manera, el catàleg de rodatges segueix. També hi ha hagut anuncis publicitaris, com ara el darrer anunci de la marca de rellotges Omega Watches. I és que coincidint amb la celebració dels Jocs Olímpics de París 2024, van rodar un anunci d’estètica “olímpica” des de Terrassa.

Altres anuncis han estat de Xiaomi, L’Oréal Paris, Royal Bliss, Glovo, Cupra

Un gran feu per al 3CAT

A més, aquest estiu s’han estrenat diverses sèries a TV3 que han estat rodades parcialment al Parc Audiovisual. És el cas de “Vintage”, que a més a més compta en el seu elenc l’actriu terrassenca Carme Pla.
Així mateix, del concurs “Atrapats”, del qual tres episodis van ser gravats als platós de l’antic Hospital del Tòrax, de la mà de la productora Kokoro Content. També a inicis d’estiu es va estrenar a TV3 sèries com “Cites Barcelona” i “Nudes”, amb capítols rodats a localitzacions exteriors.

Rodatge de “Tens un minut?” al Mercat de la Independència

Al juliol també es va rodar un capítol de “Tens un minut”, també per a 3CAT, gravat al Mercat de la Independència.

Figurants per rodar dilluns a la piscina

La sèrie “Pubertat” busca figurants per al rodatge d’unes escenes a la piscina de Vallparadís. Serà aquest dilluns, 9 de setembre, un cop s’ha conclòs la temporada de bany. Per participar-hi, cal adreçar-se a A’G Agency. Tanmateix, la sèrie ja està pràcticament fora de Terrassa. I és que aquest dimecres passat van desmuntar el centre de suport logístic que tenien instal·lat a l’antiga seu de Minyons (al carrer del Teatre), mentre rodaven a la nova seu (a Cal Reig). Van carregar el material en quasi una desena de furgonetes i la caravana va marxar.

Els rodatges són per a l’estiu
To Top