Cultura i Espectacles

Laura Pinyol torna a publicar amb la novel·la “Material sensible”

La seva primera obra va ser “El risc més gran”, editada l’any 2018 i el setembre arriba el seu segon treball

La periodista i escriptora terrassenca es va formar en Comunicació Audiovisual / Nebridi Aróztegui

Sis anys i vuit mesos després de la publicació de la seva primera novel·la, “El risc més gran”, el gener de 2018, la periodista i escriptora terrassenca Laura Pinyol està molt a punt que surti a la venda la segona, que ha titulat “Material sensible”. El pròxim 16 de setembre és la data designada perquè vegi la llum aquest segon treball editat per Amsterdam Llibres. L’autora, nascuda a Terrassa l’any 1979, es va formar en Comunicació Audiovisual i actualment, entre altres tasques, és consellera del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC)

En aquesta ocasió, Pinyol tracta sobre la Marta, una dona de quaranta-quatre anys, amb una feina que l’apassiona i tres filles adolescents. Però necessita temps i respostes. La protagonista, però, necessita saber quin secret li amaga un marit cada dia més absent, necessita refer una relació per reconstruir un passat borrós i, el més important: necessita saber si vol tenir el nen que porta al ventre i que ningú no espera. La Marta ara necessita respostes i l’única manera de trobar-les serà fent-se preguntes.

El seu primer llibre, “El risc més gran”, la història de la Júlia, una dona de trenta-quatre anys que es trasllada a viure a la Terra Alta amb els seus dos fills després d’una trencadissa emocional, va rebre el reconeixement d’autors com Roc Casagran, que va escriure que amb aquesta obra “quedes amb el cor encongit i amb moltes ganes de viure (a parts iguals)! Quin llamp de debut” o Empar Moliner, que va escriure sobre aquesta novel·la que “el risc seria no llegir-la” o de la periodista Mariola Dinarés, que va dir que aquest treball, “en temps de xarxes, pantalles i multitasca, és un oasi per connectar-te amb la vida i l’essència de les persones”.

To Top