Cultura i Espectacles

ADN, al Ripollet Rock el 24 d’agost

El grup forjat els anys 80 actuarà a la 21a edició del festival aquest 23 d’agost

La mítica banda de punk ADN participarà a la 31a edició del festival internacional de Ripollet Rock, que cada any fa l’Associació homònima. El concert tindrà lloc el proper 23 d’agost. Concretament, al Parc dels Pinetons.

“Enguany ens han escollit a nosaltres com a representació de Catalunya i que serà tot un honor poder participar”, explica Ricard Riollo, guitarra i vocalista de la banda. “Ho farem compartint escenari amb figures internacionals del gènere i que estan fent el seu tour 2024”, destaca.

Es tracta de bandes com Kamtot (dels Estats Units) i Neonflay (Anglaterra), a banda de les més properes Bloodhunter (Alacant) i Landevir (Astúries).

Els ADN son uno formació de Terrassa nascuda en 19801 i que durant la dècada dels 80 van tenir la part incial del seu recorregut musical. L’any 2008 va tornar la formació original de músics puntualment per un compromís, però des de llavors que ja van tornar a recuperar l’activitat.

Una  altra de les peculiaritats d’ADN és que les seves cançons són compromeses. “Intentem que estiguin relacionades amb temes actuals del dia a dia, amb els problemes de la nostra societat així com dels individuals de cada ésser humà”, diu Riollo. “Però també i potser sobretot, amb la mateixa evolució de la societat i del món: el medi ambient, la crisi econòmica i social, la maldat, la idea de l’amor i desamor…”, enumera el músic terrassenc.

Tant és així que en els seus concerts comenten en directe tota la problemàtica social. “Volem que tothom sigui conscient del que està succeint-, diu, ja que “intentem ser una mica més que una banda de Heavy Metal, atès que els nostre compromnís és conscienciar a les persones que ens escolten del problemes reals que ens afecten.

La banda originària està composta, a banda del propi Riollo, per Pep Compte (a la bateria), Segu González (baix i cors) i Joan Feria (a la guitarra i cors).

ADN, al Ripollet Rock el 24 d’agost
To Top