Cultura i Espectacles

Rock’n’roll al Cafè de l’Aula

El periodista Òscar Armengol torna a exercir de discjòquei per una nit

El Dj i periodista Òscar Armengol

Que el restaurant El Cafè de l’Aula ofereix una de les nits més vibrants de la ciutat no és cap secret. No només pels seus sopars i còctels, sinó per la seva programació de música en viu. Tradicionalment, els divendres ofereixen sessions de Dj, amb propostes setmanals diferenciades. En aquesta ocasió tornarà a ser protagonista el periodista terrassenc Òscar Armengol, que per un dia exercirà de discjòquei i serà el protagonista al Cafè de l’Aula amb una sessió amb molt de rock and roll, el seu gènere musical preferit. Va ser l’any passat que el periodista va debutar en públic en aquest mateix local, i tot i que ja apuntava que “no sé si serà l’inici d’una llarga carrera”, com a mínim sí que ha estat tot un descobriment per a la ciutat.

L’especialitat del Dj és “el rock and roll dels 50 i de principis dels 60”, assegurava el periodista de TV3, un estil que començarà a sonar a partir de les 22 hores i que promet una nit emocionant que omplirà la pista de ball. Armengol però no estarà sol, compartirà protagonisme amb Dj Rockin’ Badalona. Junts animaran el jazzclub amb ritmes de rockabilly, R&B i doo-wop, creant una atmosfera vibrant i electritzant que aconseguirà transportar el públic a una era daurada de la música. Els Dj, experts en so, barrejaran les melodies amb habilitat, amb cançons icòniques una darrera l’altra.

El restaurant El Cafè de l’Aula ofereix una programació de música en viu referent a la ciutat. Els dijous ofereixen les nits de piano, ja tradicionals al local, i aquesta setmana pujarà a l’escenari Jose Maya a partir de les 20.30 hores, que interpretarà versions jazzístiques de les bandes sonores de videojocs, unes melodies alegres i creatives aptes per a fanàtics dels videojocs i per amants de la música.

Les nits de jazz

Els dissabtes esdevenen una de les apostes més grans de l’establiment amb els concerts de jazz. Si bé aquest mes ja han actuat Oscar Font & Artur Regada Hot Band i Corcs Drums & Organs, ara és el torn de Gem&Joe, amb Gemma Pujol a la veu i piano i Joan Humet al contrabaix. A partir de les 22.30 hores, el duo oferirà una varietat de cançons actuals en acústic en català, espanyol i anglès, abastant des del jazz fins al pop, passant pel blues i fins i tot versions de clàssics del rock. Una interpretació que des de El Cafè de l’Aula defineixen com “una reinterpretació que aconsegueix un so especial, subtil i elegant que captiva i estimula els sentits, creant un ambient agradable i acollidor que segurament sorprendrà el públic”.

Aquest cap de setmana el restaurant El Cafè de l’Aula ofereix un viatge musical inoblidable a través de diferents estils, ritmes i èpoques. Unes propostes d’entrada gratuïta que no deixaran a ningú indiferent.

To Top