Cultura i Espectacles

“La maga de la natura” sorprèn

En el marc de la tercera edició del Festival de Màgia, Patri Zener ha captivat el públic de Terrassa amb els seus números de màgia

L'espectacle de la maga Patri Zener, a la plaça del Vapor Ventalló / ALBERTO TALLÓN

El Festival de Màgia, que ha tornat a la ciutat amb gairebé una trentena d’artistes convidats, ha donat el tret de sortida aquest dimarts amb una xerrada de Laura Avilés, la fundadora de l’editorial Pàgines Llibres de Màgia. Aquest dijous hem pogut veure de prop el primer espectacle, a càrrec de Patri Zener. Coneguda com “la maga de la natura”, ha omplert la plaça del Vapor Ventalló de teatre i fantasia amb sorprenents números de màgia tematitzada i teatralitzada. Més tard, a la nit, arriba el torn de la gala inaugural del 39è Congrés Nacional de Màgia al Teatre Principal, on els assistents poden gaudir dels millors mags del món provinents de diferents països.

La màgia no deixarà de sorprendre’ns i continuarà divendres amb l’espectacle de Gonza Martini, que vol demostrar que la màgia existeix i convida els seus espectadors a mirar-la des d’un altre punt de vista. Assegura que “ens submergirà en l’impossible en un xou dinàmic i humorístic”. L’acte tindrà lloc a partir de les 18 hores a la plaça del Vapor Ventalló.

Has vist algun cop a una dona fer màgia? Set dones representants d’aquest art debatran sobre aquest fet a la Biblioteca Central, on exposaran diferents idees, visions i passions.

El plat fort de divendres serà aquest vespre al Teatre Alegria amb la Gala de Màgia de Prop. Els artistes que actuaran són mags amb una gran trajectòria i uns quants premis a les seva esquena.

Dissabte continuarà el Festival de Màgia amb el taller de Francis Zafrilla, que se celebrarà a partir de les 17 hores a la plaça Catalunya. Realitzarà cursos on els més petits podran fabricar i aprendre jocs de màgia. A les 18 hores, podrem gaudir d’un espectacle familiar de la mà del polifacètic mag Julian de la Rosa.

A la nit, el festival viatjarà de nou al Teatre Principal per a la celebració de la Gala Internacional. Amb propostes de gran envergadura, risc i excel·lència, es presentaran alguns dels millors números de màgia d’escena del món.

Amb una locomotora màgica plena d’artefactes enginyosos i vestit amb un mico de treball, l’il·lusionista Ismael Civiac ens portarà el seu espectacle “El Gran Zampano” diumenge a les 12 hores a la plaça Vella.

A partir de les 12.30 hores, podrem veure al Teatre Principal els actes premiats al Concurs de màgia a Terrassa. Per concloure el Festival de Màgia, l’actual campió d’Espanya de micromàgia, Luis Olmedo, presentarà el seu espectacle “Perspectiva” al Cafè-Teatre L’Artista.

I això no és tot. Podeu consultar la programació del Festival de Màgia.

To Top