Cultura i Espectacles

“Operación Triunfo” tornarà a Terrassa amb una nova edició el 2025

Prime Video anuncia la data d’estrena de la nova temporada del concurs musical

Els finalistes d'"OT 2023" i responsables del programa en el plató 3 del PAC, durant la roda de premsa posterior a la final de l'última edició del concurs / Nebridi Aróztegui

Ja hi ha data de retorn d”Operación Triunfo“. El concurs musical tindrà una nova edició la tardor de l’any vinent. Així s’ha anunciat aquest dimarts en la presentació anual de continguts de Prime Video a l’Estat espanyol.

El passat mes de febrer, en la roda de premsa posterior a la final d'”OT 2023″, els responsables de la plataforma de continguts audiovisuals i la productora del programa, Gestmusic, ja van anunciar que el “talent show” tindria una nova temporada, però no van detallar quan seria. Ara s’ha donat a conèixer que la nova entrega s’emetrà per a Espanya i Llatinoamèrica a partir del setembre del 2025. Chenoa repetirà com a presentadora.

El plató d'”OT 2023″, al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa / Nebridi Aróztegui

El concurs s’emetrà de nou des de Terrassa. De fet, en aquella roda de premsa del mes de febrer, Tinet Rubira, director de Gestmusic, va assegurar, a preguntes de Diari de Terrassa, que el programa mantindria la seva relació amb el Parc Audiovisual de Catalunya (PAC), on hi ha hagut l’acadèmia, el plató de les gales i totes les instal·lacions de l’equip en les quatre últimes ocasions, és a dir, des del 2017, quan es va recuperar el format. “Serà a Terrassa perquè la inversió que s’ha fet s’ha fet aquí. L’acadèmia està aquí, tenim un plató aquí. Tinc entès que s’hi han de construir platós més grans i m’agradaria estrenar-los. Que s’afanyin”, va dir aleshores Rubira. “El Parc Audiovisual ens ofereix instal·lacions i comoditat. Podem tenir l’acadèmia i venir caminant al plató en tres minuts, ens ofereix un espai tancat, protegit, vigilat, enmig de la natura i no d’un polígon industrial… Terrassa ens dona molts avantatges”, va assegurar.

Des del PAC ara han compartit a xarxes un missatge que diu “compte enrere per tornar a rebre-us”.

Des de Prime Video, que va agafar el relleu de TVE en la última edició del concurs, destaquen que “Operación Triunfo” s’ha convertit en el contingut original local “més adquisitiu” en la història de la companyia de servei de vídeo a l’Estat espanyol. Ha estat el contingut original espanyol que ha impulsat més subscripcions noves a Prime.

Dos capítols especials sobre la gira d'”OT 2023″

Abans d’aquesta nova temporada, però, els subscriptors espanyols i llatinoamericans de la plataforma podran gaudir d'”OT23: La gira“, que acompanya els 16 concursants de la última edició per les diverses ciutats espanyoles on estan oferint concerts. Seran dos capítols produïts per Gestmusic (Banijay Iberia) i que s’estrenaran a Prime Video el setembre d’enguany. El primer, un documental de 60 minuts que seguirà els “triunfitos” (ara també anomenats “otitos”) mentre s’embarquen en la gira musical, ensenyant les emocions entre bambolines i explorant els canvis en la vida dels concursants després del seu pas per l’acadèmia d'”OT”. El segon, una nova pel·lícula especial del concert gravat en el WiZink Center de Madrid, que promet oferir als fans “una visió única” de la gira.

Aquest n’és el “teaser”:

To Top