Cultura i Espectacles

Dansa Metropolitana tanca la setena edició amb una ocupació del 80% en sales

Els espectacles gratuïts han congregat gairebé 11.500 espectadors en les dotze ciutats participants, entre elles Terrassa

La Compagnie Dyptik va actuar el 2 de març a la plaça del Primer de Maig / lluís clotet

El festival Dansa Metropolitana ha tancat la seva setena edició amb una ocupació del 80% de les sales i havent congregat prop d’11.500 persones en els espectacles gratuïts a l’aire lliure. Les actuacions de María Pagés al Teatre Nacional de Catalunya i la Compagnie Olivier Dubois al Mercat de les Flors van posar aquest cap de setmana la cirereta del certamen que a Terrassa va portar la Cia. Marc Fernández i la Compagnie Dyptik a la plaça del Primer de Maig i Iron Skulls Co, Arte Dance Escola de Dansa i Teatre i Esther Anton Dance Centera la plaça del Roc Blanc. El PAR en Dansa i Xiexin Dance Theatre van actuar a LaFACT Cultural, mentre que el Teatre Alegria va acollir “Macarron Power “, de Sol Picó, i “Navaja”, de laSADCUM. Poliana Lima va ser al Teatre Principal amb “The Common Ground”. A més, a la nostra ciutat també s’hi van fer altres activitats paral·leles.

Al llarg de 24 dies, s’ha viscut una gran activitat de dansa als escenaris d’una dotzena de ciutats metropolitanes: Terrassa, Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma i Viladecans. En la programació s’han ofert 267 propostes: 144 funcions d’espectacles, 28 pel·lícules, 22 activitats paral·leles i 46 activitats educatives en 107 espais. Així mateix, s’han fet espectacles gratuïts a l’aire lliure que han rebut un total de 11.472 espectadors a les 12 ciutats.

To Top