Cultura i Espectacles

“Sempre m’heu donat l’oportunitat d’actuar a Terrassa”

La cantant Laura Simó rep el Premi Jazzterrassaman 2024

Simó, amb el premi a les mans / LLUÍS CLOTET

La cantant Laura Simó, referent del jazz vocal del país, es va convertir diumenge en la 21a guardonada amb el Premi Jazzterrassaman 2024. El guardó és un homenatge a la trajectòria musical de l’artista, amb més de 40 anys de carrera i diversos discos en solitari. Simó va rebre la distinció del Festival Jazz Terrassa en un acte celebrat a la Nova Jazz Cava, on la cantant ha actuat desenes de vegades. Precisament, hi va debutar l’any 1995 amb el pianista de jazz Tete Montoliu.

L’artista va omplir l’escenari terrassenc amb l’actuació de la “Laura Simó Reunion”, amb una desena de músics amics. Un cop rebut el guardó, la cantant va agrair a l’emblemàtica sala i el Festival Jazz Terrassa que “sempre” li hagin donat l’oportunitat de presentar els seus projectes. També va fer valdre que l’organització del certamen “treballa, busca i esmicola” per poder portar tant artistes internacionals com nacionals.

La cantant va actuar acompanyada de companys de carrera com el pianista Ignasi Terraza, el contrabaix Horacio Fumero, el bateria David Xirgu, el pianista Francesc Capella, el contrabaix Guillermo Prats, el bateria David Simó, el contrabaix Jordi Portaz, la cantant Carme Canela, la pianista Elisabet Raspall i el saxo alt Guim Balasch. Durant la velada, estructurada en cinc blocs, van interpretar temes com “Afterglow”, “Don’t let Me be Lonely Tonight”, “Maria”, “It’s Love”, “Ets d’allò que no hi ha”, “Del Pasado Efímero” i “Lush Life”.

FOTOS | Entrega del premi “Jazzterrasman” a Laura Simó

To Top