Cultura i Espectacles

El pecat arriba a la Factoria Cultural

L’humorista i showman Juan Dávila actua a Terrassa amb el seu espectacle “La capital del pecado 2.0”

Un messies de la improvisació, així es podria definir a l’humorista i showman Juan Dávila, que presenta a la Factoria Cultural el seu espectacle “La capital del pecado 2.0”. Els seus característics monòlegs han penjat el cartell de “sold out” a ciutats de tot el país, i Terrassa no ha estat una excepció.
Un espectacle que repassarà els pecats capitals i farà que els assistents es treguin de sobre les vergonyes. I és que se sap com comença, però no com acaba el “show”, és el públic qui decideix. Una nova concepció de la comèdia imprevisible en què les rialles i la disbauxa estan assegurades.

“Sold out” fins al 2025

El còmic actuarà durant aquest any a altres ciutats com Ourense, Granada, Madrid, València i Barcelona, entre d’altres. Un recorregut per tot el país que no ha deixat cap butaca buida, i és que Dávila pot presumir de tenir totes les entrades dels seus “shows” venudes fins a l’any vinent.
L’actor i còmic madrileny Juan Dávila combina el teatre, la improvisació i les rialles per presentar al públic els espectacles més innovadors i arriscats. Sobre l’escenari, realitza –de la mà del públic– un viatge cap a les emocions i les experiències personals.
Les xarxes socials han ajudat a fer créixer la popularitat del còmic. Amb 1,6 milions de seguidors a Instagram, els vídeos amb fragments del seu espectacle acumulen de mitjana dos milions de visualitzacions.
Els protagonistes d’aquests vídeos no són altres que els mateixos assistents, que sigui des de la butaca o l’escenari, estan disposats a fer tot allò que els hi demana el “showman”, deixant enrere la vergonya, els prejudicis i els límits de tot allò que es considera políticament correcte. Dávila proposa “La ciudad del pecado”, però són els assistents qui estan disposats a pecar.

Una carrera d’èxit

Dávila no s’ha dedicat sempre a la comèdia. Fins al 2012 era policia a Alcobendas, i després d’acabar els seus estudis d’actuació, va començar la seva trajectòria com a còmic en viu.
El mític local de La Chocita del Loro el va veure néixer com a monologuista. Tot va començar amb la iniciativa del propietari, que el va convidar a pujar a l’escenari durant cinc minuts. La resta és història.
Després d’aterrar a Paramount Comedy, va iniciar una gira de monòlegs per Espanya. El cinema i la televisió van arribar més tard. També es dedica a fer teatre amb la companyia Improclan, de la que és fundador i intèrpret.
L’espectacle “La Capital del Pecado” va ser catalogat com el millor monòleg còmic de Madrid, després d’haver actuat davant de 100.000 persones durant set temporades a La Chocita del Loro. Ara Juan Dávila torna a recollir èxits amb una nova versió de l’“stand-up” feta totalment a la seva mida.

El pecat arriba a la Factoria Cultural
To Top