Cultura i Espectacles

Suspès el concert de Maria del Mar Bonet a Terrassa

L’artista mallorquina presenta una malaltia

Maria del Mar Bonet havia d'actuar juntament amb Borja Penalba

S’ha hagut de cancel·lar el concert de la Maria del Mar Bonet, d’aquest dimecres a les 20.30 hores, a la Seu d’Ègara, per malaltia de l’artista.

L’Ajuntament informa que la devolució del preu de les entrades s’efectuar-la de la següent manera. Si s’han comprat via web: en el termini de 10 dies  es rebrà  l’import, a la targeta que es va fer servir a la compra. En canvi, si s’han comprat presencialment: s’ha de registrar una instància a la Seu Electrònica  de l’Ajuntament o a qualsevol OAC sol·licitant el retorn de l’import juntament amb el número de compte i una fotocopia de les entrades.

Maria del Mar Bonet havia d’estar acompanyada de Borja Penalba (tant a la veu com a la guitarra), per interpretar nadales com “El noi de la mare”. Ara bé, en un fet insòlit, enguany a Terrassa s’havia de gaudir del privilegi d’escoltar “El Cant de la Sibil·la” amb tan sols tres dies de diferència del vespre que li pertoca (la nit de Nadal) i en boca d’una veu mallorquina (és tradició que soni a totes les esglésies de l’illa, durant la Missa del Gall, per després sopar ensaïmada i xocolata).

No ha estat possible.

Ensaïmades per a la missa del gall

To Top