Cultura i Espectacles

Marc Ribas promet aquest dimecres un “Joc de cartes” encara “més potent”

Després del programa de la setmana passada al Vallès Occidental, el concurs presentat pel xef de Terrassa viatja a Barcelona amb un duel entre pizzes i hamburgueses en què participa el pizzer i youtuber Pino Prestanizzi

Si la setena temporada de “Joc de cartes” (TV3) es va estrenar la setmana passada amb un episodi d’alt voltatge amb el Vallès Occidental com a escenari i la polèmica generada entorn de Pilar Salazar, el segon capítol promet no quedar-se enrere. El xef de Terrassa Marc Ribas, presentador del concurs, va avançar en una entrevista recent a RAC1 que el programa d’aquest dimecres també va fort. “Si creieu que el primer capítol va ser molt potent, aquest encara ho serà més. Això sí, no tallarem l’ambient amb un ganivet, ho serà per altres coses. Per sort aquest any ens passen coses a cada programa”, va indicar.

I és que en el segon episodi, que s’emet aquest dimecres (22.05 hores), el debat està servit. Pizza o hamburguesa? L’eterna disputa entre aquests dos plats centrarà un programa que tindrà la tasca de decidir entre els dos tipus de menjar.

El duel tindrà lloc a Barcelona. Al barri del Clot, els espectadors coneixeran el restaurant Melosa de la mà d’Oscar Moncayo, que és el copropietari i CEO d’aquest local on s’ofereixen hamburgueses fetes amb productes de proximitat. També aniran fins a Nou Barris, amb Marc Navarro, per conèixer les originals hamburgueses que fa el restaurant Ovante.

Pel que fa a les pizzes, visitaran el restaurant Giorgio, on Marianna Knyazyan, la seva propietària, defensarà la qualitat de les seves pizzes napolitanes. I, per acabar, s’aproparan al barri de Sants per endinsar-se a la petita i acollidora pizzeria La Briciola, famosa per les seves pizzes amassades a mà i les seves postres típiques italianes, però sobretot pel seu mediàtic propietari, Pino Prestanizzi, pizzer i youtuber, conegut per ser tot un “sowman“.

To Top