Cultura i Espectacles

Fidels a l’essència de Coldplay

L’esperit de la banda britànica arribarà a LaFACT aquest divendres 20 d’octubre en un emocionant tribut presentat per Coldday

Coldday pujarà a l’escenari de LaFACT per presentar “Music of the spheres tour”

La música de Coldplay envairà la ciutat aquest divendres 20 d’octubre, a les 21 hores, amb un homenatge a la banda britànica de la mà de Coldday a l’escenari de LaFACT Cultural. Sota el nom ”Music of the Spheres”, aquesta gira que fa parada a Terrassa és una celebració del darrer llançament discogràfic de Coldplay. A més, l’actuació promet un repàs de totes les grans cançons que s’han convertit en autèntics himnes generacionals.

Després de la seva exitosa gira “Viva la Vida Anniversary Tour”, homenatjant el disc més icònic del grup britànic, el grup torna a l’escenari com la banda tribut més aclamada per la crítica a tot el món. Des de l’any 2012, Coldday ha portat el seu espectacle a diferents països, oferint una posada en escena enèrgica i vital, fidel a l’essència de Coldplay i cuidada fins al més mínim detall.

La banda, formada per Adrià Farré (veu), Xavi Sánchez (baix), Xavi Balsalobre (guitarra) i Edgar Arto (bateria), actuarà durant gairebé dues hores a l’escenari de LaFACT. El repertori abastarà els temes més populars de la discografia de Coldplay. LaFACT s’omplirà de grans èxits clàssics com “Yellow”, “The Scientist” o “Viva la Vida”, però també d’altres més recents com “Adventure of a Lifetime”, “A Sky Full of Stars” o “My Universe”.

Emoció i energia a l’escenari

L’escenografia, les projeccions èpiques i la posada en escena espectacular recreen tot el que un fan de la banda original pot desitjar. El públic pot esperar una nit plena d’emoció i energia. En aquest sentit, el grup ofereix una experiència que transporta el públic al més semblant a un autèntic concert de Coldplay.

De moment, sembla que LaFACT Cultural està apostant per una temporada en què s’està donant protagonisme als tributs. Després de l’homenatge a Michael Jackson (29 de setembre), arriba l’essència de Coldplay a la ciutat. Però això no és tot. En els pròxims mesos podrem sentir altres concerts tributs a LaFACT com el de Queen (24 de novembre), Supertramp (9 de febrer) o Abba (17 de març).

Fidels a l’essència de Coldplay
To Top