Cultura i Espectacles

Carla Miralda participarà en l’espectacle “Eufòria en concert”, en el marc del festival Acústica

Miki Núñez o Triquell són alguns dels caps de cartell d’aquest festival de Figueres, que enguany celebrarà la 20a edició, entre el 31 d’agost i el 3 de setembre

La cantant terrassenca actuarà a aquest festival formant part de l'espectacle "Eufòria en concert"

El festival Acústica acollirà el pròxim dijous 31 d’agost l’espectacle “Eufòria en concert”, que comptarà amb els quatre finalistes, entre els quals hi haurà l’egarenca Carla Miralda, i la guanyadora de la segona edició del talent show que emet TV3 “Eufòria”. La Jim, la Carla, l’Alèxia, en Tomàs i la Sofia repassaran, tant junts com de manera individual, durant una hora i mitja les actuacions més emblemàtiques del programa en un espectacle conduït per la presentadora Marta Torné.

Els dos concerts es faran al Teatre Jardí, un primer a les set de la tarda i un segon a dos quarts de deu del vespre. Les entrades es posaran a la venda aquest pròxim divendres 18 d’agost a les 10 del matí al web del certamen musical.

Stay Homas, The Tyets, Miki Núñez o Triquell són alguns dels caps de cartell que tindrà el festival Acústica de Figueres, que enguany celebrarà la 20a edició entre el 31 d’agost i el 3 de setembre. També passaran pel festival altres formacions com Figa Flawas, La Casa Azul, La La Love You, Mushkaa o Julieta, entre d’altres.

To Top