Cultura i Espectacles

Terrassa, plató d’estiu

Ja s’han estrenat produccions rodades al Parc Audiovisual, o ho faran pròximament

Rodatge de Mi soledad tiene alas amb Mario Casas a Terrassa / Nebridi Aróztegui

Aquests últims mesos el Parc Audiovisual de Catalunya (PAC) ha estat molt actiu desenvolupant nous projectes. La ciutat de Terrassa és una de les localitzacions per excel·lència de moltes produccions que actualment podem veure a plataformes, televisions i cinemes del país. El Parc ha esdevingut un dels film studios de referència de la indústria nacional i internacional al sud d’Europa. El Parc és la mare de molts projectes, des de pel·lícules de cinema, sèries que podem veure a les plataformes, videoclips i també passant per la publicitat. Aquí conviuen totes les condicions que permeten als professionals del sector fer de les seves idees grans projectes audiovisuals.

Tant és així, que el Parc Audiovisual de Catalunya (PAC), a Terrassa, ampliarà les seves instal·lacions en uns terrenys de 6.000 metres quadrats. Es preveu que l’estudi es desenvolupi aquest mateix any, per a poder començar a ser una realitat el 2024. L’alta demanda de produccions audiovisuals s’ha desenvolupat després de l’aturada de la pandèmia i l’augment del consum de continguts digitals empeny un sector que necessita estudis on produir. A continuació us mostrem un recull de produccions rodades al Parc Audiovisual que s’han estrenat recentment o estan per fer-ho en els pròxims mesos.

Mi soledad tiene alas, dirigida per Mario Casas

Estem tan sols a un mes de què la pel·lícula “Mi soledad tiene alas” s’estreni als cinemes, concretament, el 25 d’agost. La pel·lícula ha estat dirigida per l’actor Mario Casas, que per un moment ha deixat a un costat la seva faceta d’actor per estrenar-se com a director del film protagonitzat pel seu germà, l’actor Óscar Casas. Durant el mes de novembre, Mario Casas es va deixar veure a la casa Mariano Ros al carrer de l’Església de Terrassa. Mi soledad tiene alas explica una història ambientada a Madrid, on un grup de nois es dedica a robar en joieries i ha d’acabar fugint a una barriada de la capital. 

Rodatge de “Mi soledad tiene alas” amb Mario Casas a la Casa mariano Ros de Terrassa / Nebridi Aróztegui

Vintage, dirigida per David Martin-Porras i i Elia Urquiza

Terrassa ha acollit una nova producció aquest mes de juliol a Terrassa: ‘Vintage’, coproduïda per la productora Brutal media i TV3. La sèrie està protagonitzada per Abel Folk, Lluís Villanueva i Diana Gómez i dirigida per David Martin-Porras i i Elia Urquiza. El Paco s’estimba amb el cotxe després de beure en excés en una festa, tot pensant-se que encara pot lligar amb una noia jove. A la Pie, la dona del seu amic Genís, un estafador del Tinder li roba tots els estalvis del matrimoni. Son dos amics que, a tocar de la seixantena, descobriran de cop que el seu món s’acaba… i el temps de passar-ho bé, també.

La sèrie “Vintage” ha estat rodada a Terrassa

Bird Box Barcelona, dirigida pels germans Pastor

Terrassa també és l’escenari de “Bird Box Barcelona“, un thriller postapocalíptic produït per Nostromo Pictures i dirigit pels germans Pastor. Es va estrenar a Netflix el passat 14 de juliol i ha estat rodat a diversos municipis catalans. La pel·lícula és un spin-off de la pel·lícula Bird Box (2018), protagonitzada per Sandra Bullock. Bird Box Barcelona se centra en altres personatges i les seves vicissituds per sobreviure i és protagonitzada per Mario Casas.

“Bird Box” ha rodat a Terrassa

El amor en su lugar, dirigida per Rodrigo Cortés

Rodrigo Cortés també ha rodat al Parc Audiovisual. La pel·lícula ‘El amor en su lugar’ es va estrenar a finals del 2021, però des del passat 23 de juliol es pot veure a la plataforma Netflix. Els platós del Parc Audiovisual de Catalunya van convertir-se en escenari del film durant bona part del rodatge l’any 2019. Un dels platós del parc es va transformar en el “backstage” del Teatre Femina, on es desenvolupa gran part de la història. El film de Rodrigo Cortés barreja l’amor, la supervivència i les ‘bambalines’ d’un teatre en un ‘ghetto’ jueu en la Varsòvia nazi del ’42.

“El amor en su lugar” va rodar als platós del Parc Audiovisual de Catalunya

A muerte, dirigida per Dani de la Orden

La nova sèrie de Dani de la orden, ‘A muerte’, també ha passat per localitzacions de Terrassa durant el rodatge que té lloc en aquests moments. Amb Veronica Echegui i Joan amargós, produïda per Sabado Películas per ATRESplayer. Emoció i humor s’uneixen en aquesta comèdia romàntica creada per Dani de la Orden que vol convertir-se en tota una celebració de la vida i dels petits moments quotidians.

“A muerte” també ha passat per localitzacions de Terrassa

Te estoy amando locamente, dirigida per Alejandro Marín

La comèdia “Te estoy amando locamente” d’Alejando Marín es va estrenar als cinemes el passat 6 de juliol i també ha estat rodada a la ciutat. Té segell Escac i narra la història d’una mare capaç de vèncer els seus prejudicis per amor al seu fill. Està emmarcada en el moviment LGTBI de 1977, a Sevilla. Ana Wagener, Omar Banana i Alba Flores són els protagonistes.

“Te estoy amando locamente” ha rodat a la ciutat

Copa vacía, de Shakira i Manuel Turizo

El videoclip de ‘Copa vacía’ de Shakira amb la col·laboració de Manuel Turizo es va rodar als platós del Parc a Terrassa i va veure la llum el 30 de juny a YouTube. Tal com va publicar el mateix Parc Audiovisual, aquesta és la vuitena vegada que l’artista i el seu equip trien ‘casa nostra’ per gravar una nova peça musical. 

“Copa vacía” es va rodar als platós del Parc a Terrassa

El Cuerpo En Llamas, dirigida per Jorge Torregrossa

“El Cuerpo En Llamas”, rodada també al Parc Audiovisual, és una altra de les moltes produccions de ficció que Terrassa ha acollit aquest 2023. Dirigida per Jorge Torregrossa, Laura Mañá i protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez,, s’estrenarà el 8 de setembre a Netflix.La història està inspirada en el crim que va tenir lloc el 2017 al pantà de Foix, a Barcelona. Úrsula Corberó interpreta a Rosa i Quim Gutiérrez l’ex-xicot d’aquesta, l’Albert.

“El Cuerpo En Llamas”, rodada també al Parc Audiovisual

To Top