Cultura i Espectacles

“Joc de cartes” s’emetrà també a La Sexta amb Alberto Chicote

La versió espanyola de l’exitós concurs presentat a TV3 pel cuiner de Terrassa Marc Ribas començarà el seu rodatge a principis de tardor i s’emetrà el 2024

El cuiner de Terrassa Marc Ribas presenta el concurs a TV3 / Alberto Tallón

L’exitós concurs de cuina de TV3 “Joc de cartes”, presentat pel cuiner de Terrassa Marc Ribas i que també s’ha emès a les cadenes públiques d’Euskadi i del País Valencià, farà el salt a la televisió espanyola. Atresmedia en prepara una versió pròpia de la mà del popular cuiner Alberto Chicote (“Pesadilla en la cocina”). Segons ha avançat YoTele, La Sexta l’emetrà la propera temporada.

Aquesta edició també estarà produïda per Zeppelin TV (Banijay Iberia) i començarà el seu rodatge a principis d’aquesta tardor, amb l’objectiu que es pugui emetre a partir del 2024.

Novetats a TV3

A TV3, el concurs, que es va emetre per primera vegada l’any 2017, estrenarà la setena temporada el proper dimecres 26 de juliol amb alguns canvis substancials. El xef de Terrassa Marc Ribas es traslladarà a llocs on no ha estat mai fins ara, com per exemple, a Andorra.

També viatjarà per fer el capítol especial de la revenja de l’arròs, després que fa tres anys Ribas i el conductor de “Cartes en joc” de la televisió valenciana, Jordi Garrido, van competir per trobar el millor restaurant de paella de Catalunya i el País Valencià, una edició que van guanyar els catalans.

A les noves entregues, també s’introduiran canvis en la mecànica de puntuació que, en molts casos, podran capgirar el resultat final de la classificació.

La versió estiuenca del concurs estrenarà els nous episodis a partir del dimecres 26 de juliol a la comarca del Garraf on buscaran el millor establiment amb vistes al mar. Marc Ribas farà parada al restaurant El Capità de Port Ginesta, a les Botigues de Sitges. Allà es trobarà amb l’Eva García i el David Zambrana, propietaris d’un dels locals amb més història del port. A la platja de Vilanova i la Geltrú coneixeran l’Habana Blue, una guingueta amb vistes al mar i carn a la brasa on trobaran Anna Casademunt, propietària, i Felipe Masferrer, encarregat del servei.

El darrer restaurant serà el Cala Morisca de Sitges, una zona molt coneguda per la seva cala on relaxar-se i gaudir d’un dia de platja allunyat de grans poblacions. Aquí Marc Rodríguez, gestor, i Michelle Lorusso, xef, els faran gaudir d’un àpat amb unes vistes al mar espectacular.

To Top