Cultura i Espectacles

El Festival Jazz omple la Plaça Vella

Lluís Coloma & his Musical Troupe XL han iniciat el Festival Jazz Terrassa

Lluís Coloma a la Plaça Vella

Aquest cap de setmana s’ha iniciat una nova edició del Festival Jazz Terrassa. Desenes de persones han gaudit de bona música i de les altes temperatures aquest dissabte a la Plaça Vella. Lluís Coloma & his Musical Troupe XL han sigut els encarregats d’obrir els concerts de carrer d’aquesta 42a edició.

Nascut a Barcelona el 1973, Lluís Coloma és un dels pianistes de blues actuals més actius i reconeguts de l’escena europea en el gènere del Blues i el Boogie Woogie. Combina el Blues i el Jazz amb les seves influències musicals catalanes i espanyoles. Aquest migdia a les 12.00h el grup ha presentat nous temes de l’àlbum Trip to Everywhere rodejats d’un públic familiar i aficionat del Jazz.

El públic assistent ocupava tota la Plaça Vella, l’escenari ideal per gaudir del concert i ballar amb els seus familiars i amics. Altres han preferit escoltar-lo des de les terrasses dels bars que rodegen la plaça. L’Eulàlia hi ha anat amb les seves amigues i gaudien del concert assegudes a un banc. “Coneixíem el grup i hem vingut perquè ens agrada molt”. També assegura que intenta assistir a totes les activitats a l’aire lliure que tenen lloc a la ciutat. La Patrícia i la seva germana han preferit escoltar el concert a primera fila, ballant i cantant al ritme del Blues. “Hem vingut a veure el concert perquè ho hem llegit al programa de l’Ajuntament de Terrassa. No coneixíem el grup, però estem gaudint molt i l’ambient és espectacular”, explica.

Plaça Vella / Lluís Clotet

El programa del cap de setmana continua aquesta tarda a les 18.00h amb el Ball de Plaça: Swingbussat a la Plaça Vapor Ventalló, a les 19.00h el concert de Midnight Plumbers a la Casa de la Música de Terrassa i a les 22.00h el concert de Gerald Clayton “White Cities” al Nova Jazz Cava. Demà diumenge a les 12.00h hi ha concert a l’aire lliure de Benjamín León Trio a la Plaça Catalunya i a les 18.00h concert de Combos Joves Non Stop al Nova Jazz Cava.

To Top