Cultura i Espectacles

Carla Miralda, de Terrassa, concursant de la segona edició d’“Eufòria”

La jove egarenca de 23 anys participarà al “talent show” musical de TV3

Carla Miralda, a la fase final del càsting

“A veure si aquest any us convenço”. Així es presentava la terrassenca Carla Miralda a la fase final dels càstings de la segona edició d’“Eufòria“. I sí, els va convèncer. Es va plantar davant de l’equip del “talent show” interpretant “Stone Cold”, de Demi Lovato, i els va agradar.

“Jo soc de Sabadell i em faria de Terrassa per aquesta noia”, bromejava Jordi Cubino, l’encarregat de la producció musical. “Benvinguda al programa. Felicitats”, pronunciava després Clara Luna, nova coach de veu. “Ets una de les 16”, afegia Paula Malia, coach d’interpretació.

“Sí, ja em tocava”, va reaccionar ella. I és que Miralda ja s’havia presentat l’any passat al programa musical de TV3 i es va quedar a les portes d’acabar sent concursant. Va ser una de les 25 aspirants finalistes, però el programa només en va seleccionar 16 per entrar a formar part del “talent show” i ella va ser un dels nou que van quedar fora.

Miralda té 23 anys, és professora de música i forma part de la Coral Ohana. “Crec que aquest any vinc més segura i preparada”, explicava en la primera prova de càsting. “Crec que el meu fort és el cant. A la coreo li puc posar actitud i això és potser el que acaba guanyant”, confessava en un vídeo.

Als càstings d’aquesta segona edició s’hi van presentar més de 2.300 aspirants, gairebé el doble que l’any passat. Les gales s’iniciaran el divendres 10 de març, a les 22.05 hores.

El cantant de Terassa Miki Núñez es manté com a presentador, tasca que comparteix amb l’actriu Marta Torné, mentre que el raper egarenc Lildami continuarà formant part del jurat.

L’Eufòria egarenca torna a TV3

To Top