Cultura i Espectacles

L’Eufòria egarenca torna a TV3

Com a la primera edició del “talent show”, Miki Núñez farà de presentador i Lildami estarà al jurat . A més entre les participants s’ha colat una terrassenca, que començarà a emetre els càstings el dijous 23 de febrer

Els terrassencs Miki Núñez i Lildami

La quota terrassenca al programa “Eufòria” de TV3 es mantindrà en la seva segona entrega. El cantant Miki Núñez es manté com a presentador, tasca que comparteix amb l’actriu Marta Torné, mentre que Lildami continuarà a la seva cadira, formant part del jurat, juntament amb la cantant Elena Gadel, a falta de saber el nom de la persona que ocuparà la tercera cadira fins al final. Els responsables del “talent show” estan convençuts que el nom del tercer membre d’aquest jurat “deixarà bocabadats els espectadors”.

Les emissions d’aquest programa d’èxit començaran el pròxim dijous 23 de febrer, a les 22’45 hores. Aquest dia, i també el 2 de març, a la mateixa hora, els seguidors d’aquest “talent show” podran visionar les diferents proves a les quals s’han sotmès els aspirants durant els càstings fins a convertir-se en els 16 protagonistes d’aquesta nova edició.

S’han presentat als primers talls més de 2.300 aspirants, gairebé el doble que a l’edició de l’any passat. Primer s’estableixen els 25 finalistes, però només 16 arribaran a la primera gala del concurs. Les gales de la segona edició del programa s’iniciaran el divendres 10 de març, a les 22.05 hores. El “timming” del programa estableix un primer capítol on es donaran a conèixer els 9 primers, gràcies als veredictes dels “coachs” d’”Eufòria”.

Són Daniel Anglès, director artístic; Clara Luna, “coach” de veu; Paula Malia, d’interpretació; Jordi Cubino, productor musical, i Albert Sala, coreògraf. Miki Núñez serà l’encarregat d’acompanyar els aspirants en aquest últim i dia de càsting final on es decidirà tot.

Els 16 finalistes

Pel que fa al segon capítol, egon capítol, serà el que determinarà quins dels aspirants ocupen les 7 places que quedaran per atorgar. De nou, els candidats estaran acompanyats pel terrassenc Miki Núñez. Al final del programa, descobriran els 16 finalistes definitius.

Entre les novetats, a més d’algunes incorporacions a l’equip de “coachs” i el jurat, el plató ha experimentat una sèrie de canvis per donar més espectacularitat a les gales setmanals i tindrà una capacitat per a més de 250 persones de públic.

Totes les gales s’oferiran en directe, des de la primera, el divendres 10 de març. Per aquest motiu, els espectadors podran emetre el seu vot amb l’aplicació de TV3 des del primer moment. També s’ha previst que s’emeti més contingut sobre el dia a dia dels concursants, tant als assajos, que es faran a un nou Estudi Eufòria, com en altres localitzacions exteriors amb vídeos a les gales.

“Eufòria” continuarà tenint molta presència a les xarxes, amb continguts exclusius a TikTok i Instagram. També es mantindran els seus directes a Twitch. TV3 produeix “Eufòria” amb la col·laboració de Veranda Media. La primera temporada es va convertir en tota una sensació. La final del programa va batre tots els rècords d’audiència amb 473.000 espectadors i va aconseguir un 29,7% de quota de pantalla.

La terrassenca Carla Miralda

Entre els 25 finalistes apareix, almenys, una aspirant terrassenca. És Carla Miralda, que forma part de la Coral Ohana. A la primera edició, també s’hi va presentar.

To Top