Cultura i Espectacles

Simfònica per a canelons

El concert de Sant Esteve té lloc des de l’any 1990 / ARNAU ALCALÀ

Els valsos vienesos i les ràpides polques piquen a la porta de la programació nadalenca.

Un any més, d’ençà que es comencés a celebrar en un ara llunyà el 1990, el dia de Sant Esteve a Terrassa estarà marcat pel concert que organitza per LaFACT Cultural amb aquesta base estilística.

Serà l’Orquestra Simfònica del Vallès qui s’encarregarà d’executar les 12 peces del repertori, capitanejats pel seu director titular Xavier Puig. Sense tenir-hi una vinculació directa, proposen una il·lustració per a cadascú dels 12 mesos respectius de l’any 2022. Sara Bañeras serà una de les protagonistes, en la seva qualitat de soprano. Com és habitual, el músic vienès Joahhn Strauss II serà el compositor més interpretat. Amb una durada d’una hora i 40 minuts, l’accés al concert té un cost d’entre 20 i 28 euros.

A les 21 h

El concert tindrà lloc el dilluns 26 de desembre a les 21 h. Justament poques hores després d’haver acabat la primera tanda d’àpats nadalencs (que arrenquen de la Nit de Nadal -o no-, depenent de la tradició a cada família). I que es clou amb el dinar de Sant Esteve i els canelons basats en la gastronomia d’aprofitament.

Com si d’una contemporània adaptació de Truman Capote i la seva “Música per a camaleons” es tractés, potser el proper dia 26 tenim Simfònica per a canelons.

Simfònica per a canelons
To Top