Cultura i Espectacles

Concert solidari de Nadal a Sant Pere

El programa serà interpretar per l’organista Jordi Figueras i aplegarà sardanes

El prestigiós músic i organista Jordi Figueras

El dijous 15 de desembre a les 21 hores, tindrà lloc el tradicional concert de Nadal solidari que organitza el Rotary Club de Terrassa a l’església de Sant Pere i que aquest any servirà per ajudar l’Avan. Aquest concert està obert a tothom que hi desitgi assistir, amb un preu simbòlic per l’entrada de 10 euros, que aniran destinats íntegrament a benefici de l’entitat per la seva tasca de neurorehabilitació a persones afectades per malalties neurològiques i a les seves famílies.

El concert està a càrrec del prestigiós organista terrassenc Jordi Figueras i ha preparat un repertori d’una selecció de sardanes per a orgue de diferents compositors: Jaume Ventura Tort, de l’Hospitalet; Antoni Carceller Tosca, de Taradell; Josep Freixas Vivó, de Terrassa; Joan Lluís Moraleda Perxachs, de Santa Maria de Palautordera i del mateix intèrpret, Jordi Figueras Carreras. El programa finalitzarà amb una tradicional cantada de Nadales amb la participació dels assistents.

Obert a la ciutat

L’acte musical està pensat perquè pugui assistir tota la ciutadania de Terrassa i ciutats veïnes que ho desitgi i des de fa anys s’ha convertit en un referent de les celebracions de les festes prenadalenques de la nostra ciutat. El Rotary com cada any convida al concert a totes les entitats i institucions de la ciutat i els demana que en facin ressò i acompanyin en aquesta proposta solidària.

El Rotary Club de Terrassa pertany a Rotary Internacional, una organització de voluntaris que ofereix serveis humanitaris, amb l’objectiu primordial de donar servei a la seva ciutat així com a altres comunitats d’arreu del món. Actualment, la presidència local recau en Núria Escudé, recentment premiada amb la distinció Terrassenc de l’Any, del Social. Escudé donarà la benvinguda en l’acte musical a l’església de Sant Pere i després es donarà inicia al concert.

Concert solidari de Nadal a Sant Pere
To Top