Cultura i Espectacles

Gran gala lírica a l’Auditori Municipal

El concert d’Òpera Terrassa tindrà lloc el diumenge

Una escena de l'òpera "Don Giovanni"

La riquesa d’entitats culturals i musical a Terrassa és àmplia i diversa, i de tot això es podrà veure una mostra en la nova temporada de l’Auditori Municipal de Terrassa, que va des d’ara i fins després de les festes de Nadal. L’associació Òpera Terrassa és l’encarregada d’obrir el nou cicle amb una gala lírica que vol commemorar els deu anys de trajectòria i fer homenatge a la disciplina artística impulsada a la ciutat.

El concert, que se celebra aquest diumenge, a les 18 hores, farà un recorregut pel repertori d’òpera i sarsuela que s’ha interpretat al llarg d’aquesta dècada organitzat per Terrassa Òpera i alguna sorpresa més. El programa anunciat comptarà amb Anna Farrés (soprano), Lucía Iglesias (soprano), Anna Gomà (mezzo), Jorge Juan Morata (tenor), Juan Carlos Esteve (baríton), Cor Òpera Terrassa i Alessio Coppola (piano). És possible que, a última hora, pugui haver-hi algun canvi.

L’associació Òpera Terrassa es va fundar l’any 2011 i va complir el seu desè aniversari el 2021. Ho va fer amb l’estrena de “Don Giovanni” de Mozart amb l’Orquestra Contratemps, dirigida pel mestre Joan Manau i es va representar al Teatre Municipal de Terrassa, a principis de novembre. Abans van fer estrena de “La Traviata”, “Aida”, “Elisir d’amore”. “Carmen”, “El barber de Sevilla”, entre d’altres.

La gala de demà també formarà part dels actes d’aquest aniversari, amb l’objectiu de promocionar el cant líric a la nostra ciutat i aconseguir que hi hagi una programació estable d’òpera i sarsuela, així com donar suport a joves cantants.
L’associació també volia crear un cor estable d’òpera i sarsuela, que cada any es va assolint gràcies a la participació de noves veus, moltes vingudes del conservatori de Terrassa, dirigís des de l’any 2016 pel mestre Joan Manau. L’entitat ha comptat amb l’ajuda de l’Ateneu Terrassenc i de l’Ajuntament de Terrassa i la col·laboració d’entitats privades.

Gran gala lírica a l’Auditori Municipal
To Top