Cultura i Espectacles

Amics d’en Ferran Sans estrena obra de teatre

L’obra solidària “Prohibido suicidarse en Primavera” s’estrenarà aquest dissabte a les 19h a l’escola Joan XXIII del barri de Les Arenes

Cartell de l'obra de teatre "Prohibido suicidarse en primavera" d'Amics d'en Ferran

L’associació solidària “Amics d’en Ferran Sans”, que dona suport a les tasques de Ferran Sans, missioner al barri de Sam Sam (Senegal), escolapi i antic mestre de l’escola Joan XXIII de Terrassa, estrena aquesta tarda una obra de teatre titulada “Prohibido suicidarse en primavera”.

L’obra es podrà veure a les 19.00 hores d’aquest dissabte 20 de novembre, a l’Escola Joan XXIII del barri de les Arenes (C/Joan XXIII, 27- Terrassa). Forma part de l’activitat “Teatre per Sam Sam” i està a càrrec de l’Associació de Teatre Mú. És una tragicomèdia, ideada per Alejandro Casona i organitzada per Amics d’en Ferran i la col·laboració del l’Associació de Veïns de Les Arenes, l’Escola Joan XXIII i l’Associació de Teatre Mú. 

Prèviament a l’obra, es comentarà l’estat actual de l’escola i els nous projectes a Sam Sam. L’obra de teatre està vinculada a un donatiu de 8 euros destinat al Projecte d’Alfabetització del barri de Sam Sam, iniciativa solidària amb l’escola del barri de Sam Sam a Dakar, al Senegal. Les entrades es poden comprar a la Llibrería Pablo i Mutualitat Les Arenes, o bé reservar-les al mail amicsdenferran@gmail.com. 

Amics d’en Ferran Sans estrena obra de teatre
To Top