Cultura i Espectacles

El Columpio Asesino, Hinds i Triángulo de Amor Bizzarro, a l’Espai Vapor

La novena edició del festival tindrà lloc del 2 al 4 de juliol a Can Jofresa

L’Espai Vapor és una alternativa dins el cap de setmana festiu de la Festa Major. Aposta per les noves tendències que apareixen a l’escenari musical i combina propostes de prestigi amb propostes de l’escena local interessants que cal donar sortida. 

El Columpio Asesino, Hinds, Triángulo de Amor Bizarro, Yawners i Galgo Lento són alguns dels tretze artistes que pujaran a l’escenari de L’Espai Vapor, en el marc de la Festa Major, els dies 2, 3 i 4 de juliol a Can Jofresa. Normalment se celebra a la plaça Vapor Ventalló, però aquesta novena edició s’ha traslladat provisionalment a Can Jofresa per poder-se adaptar a la situació pandèmica actual i assegurar un esdeveniment segur, adaptant-lo amb les mesures sanitàries vigents i amb un aforament limitat de 900 persones. A més, es comptarà amb servei de restauració, amb menjar i begudes. L’entrada serà gratuïta i caldrà fer una reserva prèvia, que es podrà fer a partir del proper dilluns 21 de juny des de la pàgina web del festival, www.espaivapor.com

Programació de l’Espai Vapor

L’espai musical recupera el cartell dels tretze artistes de l’edició passada, ja que no es va poder celebrar a causa de la Covid-19. Divendres 2 de juliol, el trio Chaqueta de Chándal, format per membres de les bandes guitarreres Santa Rita, Surfing Sirles, lo:muêso i Fighterpillow, encapçalaran el festival presentant en directe el seu disc de debut “Gimnasia menor”. Posteriorment serà el torn del duet madrileny Yawners, amb un estil que s’assembla al rock dels anys 90.  

Després d’aquestes dues propostes pujaran a l’escenari el quartet madrileny Hinds, amb el seu tercer àlbum, “The Prettiest Curse”, i el grup pamplonès El Columplio Asesino, que després de cinc anys torna als escenaris amb el seu disc “Ataque Celeste”

La primera jornada acabarà amb la sessió del Dj Maadraassoo, que és resident de la sala Razzmatazz i un dels qui millor juga amb l’electrònica i el pop.

El quartet Vera Fauna, amb el seu primer disc “Dudas y Flores”, arribarà des de Sevilla per iniciar la segona jornada de concerts. Posteriorment serà el torn  d’Uniforms, que tocaran “Semana Satán”, el seu últim àlbum. 

Després serà el torn de la banda terrassenca de punk pop Anabel Lee i seguidament de la banda gallega Triángulo de Amor Bizarro, que torna al festival amb el seu disc col·laboratiu “Detrás del espejo: vacaciones y ecos”Hal 9000, resident de la sala barcelonina Tarantos, tancarà la nit barrejant l’indie, el pop i l’electrònica

Les sessions de divendres i dissabte aniran acompanyades dels visuals de Gnomalab, l’alter ego de Juanjo Fernández, que representa l’avantguarda en el camp dels visuals i el mapping a la ciutat de Terrassa. 

Diumenge 4 de juliol, el darrer dia del festival, hi haurà una forta presència local. S’iniciarà amb la presència a l’escenari de la Yudi Saint X, amb el seu primer EP “Selva” i, a continuació, serà el torn de Galgo Lento, l’alter ego de Martí Galan, on presentarà el seu àlbum debut “Dies i Dies”. Finalment, els Bounties tancaran la novena edició de l’Espai Vapor amb la seva proposta a mig camí entre el pop i el trap.

S’ha organitzat, programat i produït des de l’Ajuntament de Terrassa i i+D Indirecte. D’altra banda, Bakoom Studio ha cobert la imatge gràfica.

El Columpio Asesino, Hinds i Triángulo de Amor Bizzarro, a l’Espai Vapor
To Top