Cultura i Espectacles

El segon any del Concurs de Pessebres, a les xarxes

El Concurs de Pessebres de Terrassa i Comarca s’organitza des de 1930, i l’any passat va ser el primer que va incorporar l’ús d’internet i les xarxes socials. Amb un èxit esclatant i més participació. L’Agrupació de Pessebristes de Terrassa, l’entitat que ara l’organitza (en una primera època ho va fer el Grup Excursionista Montserrat) manté en l’edició d’aquest any, la número 89, les característiques que va introduir en l’anterior.

Les inscripcions es poden fer (fins al dia 18 en les categories de pessebres d’entitats i escolars, i fins al 22 en la de familiars) a través de WhatsApp, enviant al telèfon 640.842.091 quatre fotografies del pessebre (almenys una de vista general) i les dades del concursant.

Totes les fotografies rebudes es penjaran a Instagram amb el hashtag #concurspessebresterrassa2020, sense cap identificació. Amb el visionat d’aquestes fotografies, el jurat seleccionarà cinc finalistes per categoria. Només aquests seran els pessebres que anirà a veure a les llars, les entitats o els centres escolars on estiguin, concretant prèviament dia i hora.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer, a començaments de gener, a la web pessebres.terrassa.net. Hi haurà un primer premi per al millor pessebre de cada categoria , dotat amb la participació gratuïta en els cursets de pessebrisme de l’Agrupació, d’altres secundaris de característiques específiques, i també un premi popular pel pessebre familiar que hagi rebut més vots “m’agrada” a la xarxa Instagram.

To Top